≫ 

Brutalna poruka Milana Kalinića za Delije zbog vređanja Nikole Kalinića: Ljudi, imate li vi mozga?

Glumac jasno stavio do znanja šta misli o dešavanjima u Areni

  • 92
Milan Kalinić, Nikola Kalinić Milan Kalinić sa Nikolom Kalinićem; Foto: Instagram.com/kalinic.milan72

Brutalno vređanje Nikole Kalinića u Areni od strane Delija bacilo je u senku i pobedu Zvezde nad Fenerbahčeom u 2. kolu Evrolige.

Delije su žestoko vređale svog bivšeg igrača još na zagrevanju, kada su 15 minuta pre meča počeli da skandiraju "Nikola, Turčine, na**ši se ku**ine!" To je naišlo na negodovanje ostatka hale, koji je zviždao Delijama zbog uvreda na račun Kalinića.

I kasnije tokom meča na repertoaru su bile uvredljive pesme na račun Kalinića. Delije su prepevale čak i "Operu Aidu", kojim nadglasavaju himnu Evrolige tradicionalno već nekoliko godina i pevali "Nikola, Turčine, Nikola, Turčine...". Takođe su ga vređali i zbog eksplicitnog snimka koji je isplivao u javnosti pre nekoliko meseci skandiranjem "D*k'o si na trandžu, Nikola".

Kalinić posle meča nije bio raspoložen da da izjavu, projurio je kroz miks zonu, ušao u autobus i stavio kapuljaču na glavu.

Video: Nikola Kalinić pobegao od novinara posle poraza Fenerbahčea

Jedan od navijača Zvezde koji je stao u odbranu Nikole Kalinića posle meča je i glumac i voditelj, Milan Kalinić, koji se oglasio na svom Instagram profilu.

Kalinić je uz zajedničku fotografiju sa Nikolom imao i komentar kojim je udario na sve one koji su vređali Nikolu.

- Ljudi, da li vi imate mozga, eto samo to ću da vas pitam DA LI IMATE MOZGA? Poz za brata Kalinu - napisao je Milan Kalinić

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by kalinic.milan@yahoo.com (@kalinic.milan72) on

Podsetimo, Milan Kalinić je redovan na utakmicama Crvene zvezde, a prošle sezone je bio u centru pažnje, kada se na večitom derbiju pobio sa još jednim navijačem Zvezde u VIP delu tik uz teren.

Sukob je nastao oko mesta na kojima su sedeli, kao i zbog toga što je Dalibor Krković prethodno udario glavom u nos direktora marketinga Zvezde, koji je inače Kalinićev prijatelj.

Video: Pogledajte tuču Milana Kalinića i Dalibora Krkovića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SAŠA FRANKFURT

    11. oktobar 2019 | 14:31

    To su plaćeni Zvezdaši (čitaj dileri i huligani)!! Pravi Zvezdaši podržavaju Kalinu!!

  • Dovla

    11. oktobar 2019 | 13:20

    Covek nista nije pljuvao po Kosovu,rekao je svoje misljenje,i ne treba ga zbog toga pljuvati,a mozda je rekao i istinu,samo neki nemaju onu stvar da priznaju to!Kalina samo napred,mi te ne zaboravljamo!

  • Naj

    11. oktobar 2019 | 11:46

    Da li ti imaš mozga kad juriš kolima kroz grad kao da si na trkama?I to SVESNO na crveno svetlo!Evo ja te pitam da li imaš mozga?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA