≫ 

Ostoja Mijailović žestoko kritikovao igrače Partizana: Kao da nikad nisu igrali košarku!

Predsednik crno-belih oštar posle poraza od Primorske

  • 6

Košarkaši Partizana izgubili su od Primorske sa 68:56 u pravom horor izdanju u drugom kolu ABA lige. Taj poraz teško je pao i prvom čoveku crno-belih, Ostoji Mijailoviću, koji je oštro kritikovao igrače.

- Kao da nikad nisu igrali košarku - oštro je Mijailović počeo u izjavi za Kurir, a zatim se nadovezao i poručio da igrači nisu imali svoje veče, a zatim poručio i da će sačekati da vidi kakav će biti ishod meča u Viljnusu protiv Lijetuvas Ritasa, i da će nakon toga odlučiti da li će biti sankcija za igrače.

- Nakon tolikog niza pobeda, desi se takvo veče. Nije Primorska bila prejaka u odnosu na nas, ali momci nisu imali veče. Tako nešto se dešava i najvećim timovima na svetu. Kao što sam rekao, kao da nikad u životu nisu igrali košarku. Dešava se, nažalost, ali nije to svojstveno Partizanu, ni kvalitetu košarkaša ni stručnom štabu. Nije ovo finale ABA lige, već jedan meč .

- Sačekaćemo da se vrate s puta. Videćemo kako će proći u Evrokupu, čeka nas važan meč, a potom i teško gostovanje Mornaru. Nije alibi, ali od deset mečeva mi osam igramo na strani - zaključio je Mijailović.

Video: Što je ovaj sto crven? Trinkijeriju zasmetala boja stola

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    14. oktobar 2019 | 16:16

    Bravo Ostoja i ja sam to isto rekao. Nije se znalo ko je gori od goreg.Od ništa pa poništa. Bilo ne ponovilo de. Kod nm ovih stranaca nema se želja, hemija

  • nacionalista

    14. oktobar 2019 | 17:09

    Kako mozete okriviti kosarkase,moze svako da ima los dan na poslu?!!!!da li steslusali Zeljka Obradovica?to samo govori o vama!!!poraz je sastavni deo sporta...bar za nekog!!!

  • rade6

    14. oktobar 2019 | 18:36

    Sto hoces limare to je domet petog sesira.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA