≫ 

Senzacionalni "ruki" Bostona dao osam trojki za četvrtinu - četiri sa devet metara!

Zapamtite dobro ovo ime - Karsen Edvards!

  • 4
Karsen Edvards Foto: Twitter/MainTeamSports

Boston Seltiksi su zaokružili niz nepobedivosti u predsezoni trijumfom nad Klivlendom u Ohaju, bilo je 118:95, i tako najavili dobru sezonu koja samo što nije počela (22-23. oktobar).

Seltiksi su dominirali u svim segmentima igre, Bred Stivens je priliku ukazao većini igrača, a definitivno je "šou ukrao" 21-godšnji "ruki"  Karsen Edvards sa partijom koja je malo koga ostavila ravnodušbnim.

Momak koga su Seltiski birali u drugoj rundi drafta utakmicu je završio sa 30 poena, ali to nije ono najupečatljivije što smo videli od njega, već njegov nestvaran trojkaški rafal koji je ispalio u trećoj četvrtini meča.

Samo u tom periodu, i to za tek devet minuta, 185 cm visoki Edvards pogodio je osam trojki, od kojih su neke bile zaista senzacionalne - ispaljene sa devet metara!

Sa neverovatnim samopouzdanjem Edvards je šutirao na koš Klivlenda, ukupno je pogodio 9/15 trojki, u trećoj deonici sve je bacio u delirijum sa 26 poena!

I poslovično uzdržavi Stivens ostao je bez teksta na izdanje Edvardsa.

- Nikad nisam video ovako nešto. Bio je neverovatan - rekao je trener Seltiksa na partiju svog novog aduta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA