≫ 

Miroslav Nikolić preuzeo poslednjeplasirani tim KLS-a!

Novosađani rešeni da se vrate među najbolje srpske klubove

  • 7
Miroslav Muta Nikolić

Foto: Marko Jovanović

Miroslav "Muta" Nikolić ima novi posao - preuzima KLS klub, pokušaće rezultatski da "podigne" KK Vojvodinu!   

Muta je od četvrtka novi trener Novosađana, nakon što je rukovodstvo kluba, izabrano na skupštini u utorak, postiglo sporazum sa iskusnim stručnjakom, prenosi Dnevnik.

Vojvodina nakon dva kola u KLS šampionatu ima dva poraza, pa je promena na klupi bila prioritet za rukovodstvo.

- Prvenstvo je počelo, malo smo zakasnili, ali krećemo ozbiljno da radimo. Moraćemo u hodu da se snalazimo. Trenutna ekipa je izuzetno mlada, tako da joj u dogledno vreme treba priključiti tri ili četiri iskusna, kvalitetna igrača. Nisam trener koji se zadovoljava tavorenjem, pa želim da nakon ove sezone, koja će biti usmerena na stabilizaciju kluba, krenemo da gradimo tim koji će biti kadar za više domete. Želimo da vratimo Vojvodinu gde joj je mesto - rekao je za Dnevnik Miroslav Nikolić.

Ostaje još da se dogovore detalji saradnje, a ugovor sa Nikolićem će verovatno biti potpisan na četiri godine, što je jasan pokazatelj da sa proverenim stručnjakom Vojvodina želi saradnju na duže staze. To je ideja i novog predsednika kluba prof. dr Bogdana Kuzmanovića.

- Drago mi je da smo se dogovorili sa iskusnim trenerom kakav je gospodin Nikolić i ubideli ga da se prihvati ozbiljnog i odgovornog posla. Za početak, moramo dati sve od sebe da stabilizujemo klub, koji je zatečen u teškoj situaciji. Sa novim šefom struke nadam se da smo započeli proces u kom će Vojvodina ući u red najboljih klubova u Srbiji.

Žalgiris je loše ušao u ovu sezonu Evrolige, ima dva poraza, a večeras (19.00) mu u goste stiže Real Madrid, koji ima dve pobede. Kvota na dvojku u Litvaniji je 1,45, dok je kec 3,05. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Žalgiris - Real Madrid.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pa to me sve normalno

    17. oktobar 2019 | 11:29

    AL CE DA IH USRECI!!

  • Kizo

    17. oktobar 2019 | 11:26

    Za bolje i nije

  • Uros

    19. oktobar 2019 | 20:42

    Muta ce sad odraditi ono sto mu u Partizanu nisu dozvolili da odradi, iako je tako bilo dogovoreno pritisak navijaca je bio jaci. Forsirati i uigravati mlade, dovesti neka pojacanja i napraviti ozbiljan tim kroz 2 godine. Partizan je tada kukao nema pare i onda kada je Muta dobio sut kartu naprasno se uzelo 6 igraca itd...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA