NBA TV: Novi kanal na Supernovi

Super vest za sve košarkaške ljubitelje

  • 1
NBA TV Supernova

Foto: Promo/Supernova

U susret novoj NBA sezoni, Supernova je pripremila super novitet koji će pre svega obradovati brojne ljubitelje košarke - novi sportski kanal „NBA TV“, 24-časovnu digitalnu mrežu sa više od 200 NBA utakmica uživo i sa više od 1000 sati programa uživo na godišnjem nivou. Pored vrhunskih zakucavanja, trojki i majstorskih rampi koje NBA igrači tradicionalno izvode na utakmicama, Supernova korisnici će na novom kanalu moći da prate i dokumentarce, emisije i serije o košarkašima, ali i priče o rivalstvima na parketu koja privlače pažnju javnosti.

U Supernova ponudi nalazi se svih pet Arena sport kanala na kojima će košarkaški fanovi uskoro moći da prate utakmice nove NBA sezone, dok ih na NBA TV-u čeka super ekskluziva u vidu jedne utakmice svakog kola koja će biti emitovana uživo. NBA TV dostupan je korisnicima „Super TV M“ paketa koji je zajedno sa ostalim Supernova paketima i dalje na promotivnom periodu – 6 meseci za 1 dinar.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA