≫ 

Luka Dončić u drami sa NBA rukijem, Bobi sprečio tuču!

Mladi Slovenac nije mogao da istrpi nesportski potez rukija pa je želeo da mu pokaže gde mu je mesto

  • 0
Luka Doncic drama Printskrin: Youtube

Luka Dončić se žestoko zaleteo na "rukija" u NBA ligi Terensa Mana posle njgogovog nesportskog poteza. Naime, Man je, posle prekida igre,  udario po lopti dok ju je Slovenac držao, i to nakon što je sudija dodelio posed Klipersima.

Ovaj nesportski potez nije se dopao Dončiću koji je potom odmah razmenio teške reči sa Manom,gurnuo ga je i potom je i igrač Klipersa uzvratio, međutim brzo su se umešali i ostali igrači na parketu.

Nisu "podgrevali vatru", nego su razdvojili dvojicu igrača, a prvi koji je reagovao bio je Boban Marjanović koji je Luku Dončića odmah odveo na stranu

Luka Dončić Foto: AP/Tanjug

Inače, Dalas je u Los Anđelesu naneo i treći poraz Klipersima 102:87. Kristaps Porzingis je postigao 18 poena, uz 13 skokova, Džastin Džekson je zabeležio isti broj poena kao Letonac, dok je Luka Dončić upisao 15 koševa, 13 skokova i 3 asistencije.

Barselona se ozbiljno pojačala letos, i furiozno krenula u novu sezonu Evrolige sa dve pobede. Večeras (21.00) u Kataloniju stiže Alba i sva je prilika da je čeka poraz. A kvota da će Barsa slaviti s više od 10,5 poena razlike je 1,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Barselona - Alba.

Centar Mavsa Boban Marjanović je meč završio sa 4 poena (2/4 za dva), 0/1 slobodna bacanja), 7 skokova, asistencijom i 2 blokade za 18 minuta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA