Partizan vratio igrača sa Pozajmice u Megi: Nije bilo idealno mesto za njegov razvoj!

Uroš Trifunović nije više igrač Mega Bemaksa

  • 5

Mladi bek šuter/krilo Uroš Trifunović (19), vratio se u Partizan sa pozajmice u Mega Bemaksu. Ovaj potez doneli su zajednički sve tri strane, Uroš, kao i klubovi Partizan i Bemaks. Talentovani 18-godišnji kombo bek prethodne sezone nije dobijao puno minuta u timu Andree Trinkijerija, pa se odlučilo da ode na pozajmicu.

Ne zna se zašto je konkretno došlo do razlaza, ali spekuliše se po krugovima da je razlog manja minutaža. Doduše, odigrane su samo dve utakmice ABA lige, u prvoj je Trifunović, protiv Cedevita Olimpije, igrao skoro 30 minuta  i ubacio 11 poena 4 skoka, a u drugoj protiv FMP.a samo 4 i po minuta. Smatra se da je to inicijalna kapisla za traženje odlaska. Uroš je inače sin Aleksandra Trifunovića, bivšeg kapitena Zvezde, a sada trenera Igokee, koji je nedavno doživeo moždani udar.

Uroš Trifunović Printskrin: Youtube/SerbiaHoop

- U letnjem prelaznom roku KK Mega Bemax i KK Partizan NIS su postigli dogovor o ustupanju Uroša Trifunovića na jednu takmičarsku sezonu, smatrajući da je to najbolje rešenje za njegov dalji razvoj.

- Nakon okončanog pripremnog perioda i početnih utakmica ABA lige, pokazalo se da procena nije bila odgovarajuća, i da Mega nije idealno mesto za razvoj Uroša, koji je nesporno veliki talenat. Upravo iz navedenog razloga, dogovoreno je da se ustupanje okonča, a u ovom trenutku se razmatra šta je najbolje rešenje za mladog igrača. O odluci će mediji biti blagovremeno obavešteni", navodi se u saopštenju koje su potpisali KK Partizan i KK Mega Bemaks.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pa da objasnimo

    18. oktobar 2019 | 12:43

    Zna se zašto je otišao. Svi kojis u gledali utakmicu sa FMP i videli su i čuli šta je rekao Miloju na jednoj pauzi. Mali već trenira u Dinamiku. A sada zašto on sa 18 misli da može tako da priča sa bilo kojim trenerom...

  • Cc

    18. oktobar 2019 | 13:07

    Decko igra tamo svaku utakmicu ne vidim zasto nije pravi klub za razvoj?

  • Ujka Zitko PFK

    18. oktobar 2019 | 15:17

    Izgubicemo I njega

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA