≫ 

Legendarni Grobar prozivao košarkaša zbog veze s Darom Bubamarom, a njegova reakcija je bila hit!

Navijači često ne biraju sredstva kada su u pitanju prozivke na račun protivnika, pitanje je samo da li će neko to prihvatiti sportski i ispasti šmeker, kao što je to uradio Duško Bunić

  • 3
Igor Jovanović, KK Partizan Igor Jovanović, legendarni navijač Partizana; Printskrin: Youtube/BC Partizan TV

Nema onog ko je došao na utakmicu Partizana, a da nije primetio u parteru, odmah iza klupe Partizana Igora Jovanovića, jednog od najvernijih navijača crno-belih.

On je u intervjuu za Partizanovu klupsku televiziju otkrio da za 20 godina gotovo da nije propustio košarkašku utakmicu svog kluba.

- Ceo svoj život pratim Partizan, intenzivno zadnjih 20 godina sam možda jednu košarkašku utakmicu propustio. Uvek isto mesto iza naših momaka, dajemo podršku, nekako smo jači zajedno ističe on.

Grobari se navikavaju na Arenu, ali on ističe da je Pionir ipak bolji za atmosferu.

- Pionir je Pionir. Po meni je bolja atmosfera, akustičnije je, Arena je mnogo veća, treba više ljudi, više energije i više svega. Očekivao sam više ljudi, nadam se da će na sledećoj utakmici biti više navijača - rekao je posle utakmice sa Tofašom.

Partizan, Tofas, Tofaš, Navijači Navijači Partizana u Areni; Foto: Nikola Tomić

Često iz prvih redova upućuje prozivke sudijama i protivničkim igračima, a to donosi i neke zanimljive priče. Takva je viđena kada je Duško Bunić, koji je igrao za Igokeu igrao protiv Partizana u momentu dok je bio u vezi sa Darom Bubamarom.

- Igrao je za Igokeu, često je bio na slobodnim bacanjima, mi smo mu dobacivali, tada smo tokom utakmice čuli da je bio u vezi sa Darom Bubamarom. Počela je prozivka na račun Dare Bubamare. Ono što je mene prijatno iznenadilo, to je reakcija Bunića, koji je to prihvatio onako kako treba da prihvati jedan sportista i na kraju meča je došao, izgrlio se s nama i izljubio. To je lepša strana sporta - opisao je navijač Partizana.

Dara Bubamara, Duško Bunić Duško Bunić i Dara Bubamara; Foto ilustracija: Telegraf/ATA Images/MN Press

On je otkrio i sa kojim igračima ima prijateljski odnos.

- Novica je broj 1, Đorđe Gagić broj 2, od sadašnjih momaka Zagorac... Takođe i Stefan Janković, Bogdan, Tepić...

Objasnio je i transparent "Sa vama i u beton ligu".

- To je bila naša ideja, kada je krenulo sve ovo što se dešava u našem sportu, došli smo na ideju da napravimo taj transparent, ako treba i u beton ligu s njima.

On je poručio da se nada dobrim igrama ekipe u nastavku sezone i da ima velika očekivanja.

- Očekujem mnogo, imamo sjajnu ekipu, i atletski i igrački i mnogo očekujem od ove ekipe i Trinkijerija.

Video: Što je ovaj sto crven? Trinkijeriju zasmetala boja na konferenciji!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA