Goreće Pionir: Zvezda objavila cene karata za Barsu, priređeno i iznenađenje Delijama na sajtu

Nova utakmica se bliži, a već je "stigao" i novi sajt

  • 15
Džejms Gist, Stratos Perperoglu Foto: Marko Jovanović

Košarkaše Crvene zvezde već narednog četvrtka očekuje nova velika evropska utakmica, u 4. kolu Evrolige u Beograd stiže Barselona.

Tim koji sa klupe predvodi nekadašnji trener crveno-belih Svetislav Pešić, a na terenu Nikola Mirotić, biće gost Crvene zvezde u četvrtak 24. oktobra od 21 sat u dvorani “Aleksandar Nikolić“.

Zbog zauzetosti „Štark Arene“ u narednih 14 dana, crveno-beli će svoje evroligaške utakmice sa Barselonom (4. kolo) i Himkijem (6. kolo) igrati u manjoj renoviranoj dvorani „Aleksandar Nikolić“.

- Odziv Zvezdaša i kupovina sezonskih karata u pretprodaji i prodaji je tokom leta premašio sva očekivanja i doneo izvanredne rezultate, pa će Crvena zvezda mts i pored ogromnog interesovanja za utakmicu sa Barselonom pustiti u prodaju ograničen kontigent karata, koje će se prodavati od utorka na svim prodajnim mestima Tickets.rs - saopštio je klub.

Cene pojedinačnih karata za utakmicu Crvena zvezda mts – Barselona su sledeće:

SVETISLAV PESIC Foto: MN Press

Tribina A 1.000

Tribina B 1.000

Tribina D 1.000

Parter B 1.500

Parter 4 1.500

Vip Loža 3.000

Plava Loža 2.500

Bela Loža 2.000

Počasno Mesto Bočno I Red 16.000

Počasno Mesto Bočno Zvezdaš I Red 20.000

Počasno Mesto Bočno Ii Red 8.000

Počasno Mesto Bočno Iii Red 5.000

Počasno Mesto I Red 20.000

Počasno Mesto Ii Red 12.000

Počasno Mesto Premijum 20.000

- Klub će se povodom svih važnih servisnih informacija vezanih za ovu utakmicu (ulazi, bezbednosni detalji, vreme ulaska u halu…) obratiti javnosti tokom narednih dana, nakon sastanka bezbednosti i početka prodaje karata - dodaje se u saopštenju.

Takođe, Zvezda je redizajnirala i modernizovala svoj zvanični sajt, koji je sada prilagođen svim desktop korisnicima i mobilnim uređajima.

- Pored biografija naših prvotimaca tu su i statistički podaci o svakom od njih, od početka ABA i EuroLeague sezone. Sve informacije u vezi ticketinga, Zvezdaš članstva, akcija društvene odgovornosti, kampa, škole košarke, možete takođe naći na novom sajtu - poručuju iz kluba.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kolektivna kmeka nas ocekuje

    18. oktobar 2019 | 18:43

    Jos jedno ponizavnaje srba i srbije..ima li kraja ovoji bruki koju nam zvezda priredjuje..kako vas nije stid ..milione ste bacili za neupotrebljive penzionere..ugledajte seu partizan koji gazi evropu ko plitak potok

  • Oki

    18. oktobar 2019 | 17:56

    Trener trener nam treba Covicu

  • Bob

    18. oktobar 2019 | 17:47

    Idemooooo 🥫🥫🥫🥫🥫 iz Zeleznika..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA