"Bomba" koja letos nije pukla: Micov i Nedović mogli da zaigraju sa Dvejnom Vejdom

Zamislite Vejda u Italiji

  • 2

Predsednik Olimpije iz Milana Pantaleo Del'Orko otkrio je da je klub letos razmatrao dovođenje Dvejna Vejda u prestonicu mode.

Vejd je posle 16 godina u NBA ove godine završio karijeru, ali su u Milanu mislili da bi mogli da ga privole da ipak odigra bar još jednu sezonu.

"Fleš" već dugo nije na nivou u kom je bio dok je igrao u prvom mandatu za Majami, ali bi bio marketinški mamac za navijače. Da je došao u Milano, zaigrao bi sa dvojicom srpskih igrača Nemanjom Nedovićem i Vladimirom Micovim.

- Ovog leta smo hteli da dovedemo jedno veliko NBA ime. Bili smo zainteresovani za Dvejna Vejda, ali smo pustili da prođe previše vremena. Pre dve nedelje Mesina je pričao sa Manuom Đinobilijem o ideji da potpiše, a onda se pojavila mogućnost da dođe Luis Skola. On je tip igrača kog svaki trener i uprava vole - rekao je Pantaleo Del'Orko.

On se takođe osvrnuo i na Majka Džejmsa koji je otišao iz kluba jer je prema rečima Del'Orka poneo neprofesionalno.

Bio je pod ugovorom sa klubom iz Milana, a igrao je turnire po Americi sa svojim prijateljima. Del'Orko je dodao i da je klub razmatrao još jednog dobrog igrača.

- Pričao sam sa Mesinom i o (Alesandru) Đentileu, ali je delovalo preuranjeno. Ideja je bila da ga gledamo ove sezone - rekao je predsednika Olimpije iz Milana.

Video: Najbolji potezi utakmice u kojoj je Zvezda nakon produžetka tragično izgubila od Makabija!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nscz

    18. oktobar 2019 | 23:01

    Sto ga Franjevci nisu zvali sigurno bi dosao da igra iz ljubavi

  • Sudija Dred

    19. oktobar 2019 | 11:12

    Nije to nista, mogli su Micov i Nedovic da igraju za reprezentaciju, pa nisu. To je sokantno a ne ovo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA