Mobilizacija Zvezde pred Krku: Tomić traži čvrstinu, koncentraciju i bez padova!

Crveno-beli gostuju u Sloveniji ekipi koja je pobedom u Zadru najavila da ima ozbiljan tim

  • 6
Milan Tomić

Foto: Marko Jovanović

Košarkaši Crvene zvezde otputovali su u Sloveniju gde ih u nedelju od 18 časova očekuje meč 3.kola ABA lige protiv ekipe Krke. Meč se igra u dvorani „Leon Štukelj“ i za crveno-bele dolazi posle teške utakmice u Tel Avivu protiv Makabija koju je šampion ABA lige izgubio posle produžetka.

Ovo će biti 23.duel dva kluba, Crvena zvezda je do sada slavila 17 puta, u poslednjem meču u Novom Mestu koji je odigran u 14.kolu na startu 2019.godine, crveno-beli su slavili 96:66.

- Očekuje nas utakmica sa ekipom koja je u prošlom kolu savladala Zadar kao gost i koja je redovan učesnik regionalnog takmičenja. U ovaj meč ulaze bez pritiska, sa druge strane, mi nakon teške utakmice u Tel Avivu smo morali brzo da se okrenemo pripremi ove utakmice, i to je ritam kao što sam i ranije govori koji će sada biti uobičajen u narednom periodu.

Ognjen Dobrić, Stratos Perperoglu, Nebojša Ilić

Foto: Marko Jovanović

- U Novom mestu moramo da odigramo čvrsto, bez padova, skoncentrisano i da tako dođemo do bodova u gostujućoj hali koja je mala, ali u kojoj atmosfera puno znači igračima Krke“ rekao je trener crveno-belih.

Video: Najbolji potezi utakmice u kojoj je Zvezda nakon produžetka tragično izgubila od Makabija!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NekoKo

    19. oktobar 2019 | 13:31

    Potreban nam je poraz, jer to je nažalost jedini način da se ova agonija sa stručnjakom prekine. Bolje sada nego pred kraj sezone, da dok još ima vremena neko ko zna posao popravi ono što se popraviti može. Izgleda da je stručnjak mislio da će Gist davati po 60 koševa uz visoke procente. Gurni samo loptu pod koš i teraj. Poptuno neizbalansirana igra, što bi se reklo jednodimenzionalna. Kada igrači vide da ta jednodimenzionalan igra ne prolazi, kreće solirane i imprvizacija. Takođe, po pitanju minutaže i važnosti uloge u timu se preteruje pojedinim igračima tako što im daje previše važnih minuta. Bilo bi mnogo učinkovitiji da im se minutaža bolje i u pravim momentima dozira. Često, već drugu godinu, neke zaboravlja na klupi, a neke kao da ne vidi šta rade na terenu. Šta god mislili o kvalitetu igrača, ipak nisu oni baš toliko loši koliko to izgleda. Da bi do izražaja došlo ono pozitivno kod njih, trener je taj koji mora da uradi dobar posao. Ne mogu oni sami u hodu da smišljaju akcije i kretnje. Ovo što su od Tomića do sada dobili nije dovoljno za jednu ozbiljno organizovanu igru.

  • Kizo

    19. oktobar 2019 | 15:52

    Tomic je iritantna neznalica,nevidjen luzer.Zvezda sa njim,propast.Spasavajte Zvezdu bice kasno!!!!!!!!

  • Bumerang

    19. oktobar 2019 | 14:43

    Tomić i najmanje pola stranaca treba do odu,koliko juče!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA