≫ 

Nije reč samo o šutu Berona: Lazić otkrio šta ga je zabolelo u meču sa Makabijem!

Nismo trčali nazad i nismo branili kontranapad na način na koji je to trebalo - ističe kapiten crveno-belih

  • 2
Branko Lazić Foto: Marko Jovanović

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su od Makabija u meču trećeg kola Evrolige kao gosti u Menora Mivtakim areni posle produžetka sa 84:69, što ni malo nije lako palo kapiteni crveno-belih Branku Laziću. 

Posle meča, kako prenosi Žurnal, kapiten Branko Lazić je istakao da ga nešto drugo boli posle ove utakmice sa Makabijem.

- Ne boli me toliko taj šut, koliko sve ono što se dešavalo pre toga. Da smo veći deo meča igrali kao u poslednjoj četvrtini, taj šut nam verovatno ne bi ni trebao. Dakle, veći je problem što uglavnom nismo bili na visini zadatka i zbog toga ostaje najveći žal. Taj naš odnos, to me najviše boli. Da je taj šut Berona i ušao, opet bismo pričali o otvaranju utakmice i našem odnosu - istakao je Lazić i dodao:

- Nismo trčali nazad i nismo branili kontranapad na način na koji je to trebalo. Iz te tranzicije su nam, samo u prvom poluvremenu, ubacili preko 20 poena. To je previše. Ako mi igru baziramo na defanzivi i lakim poenima iz kontri, onda smo ozbiljno zakazali. To je i najveći razlog poraza.

S obzirom na pojačanja pristigla u Bar, od Mornara se ove sezone u ABA ligi očekuje i mnogo, što dokazuju i uvodne dve pobede. Dakle, Partizan danas (17.00) čeka novo teško gostovanje - kvota na keca je 1,80, a na pobedu crno-belih 2,15. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mornar - Partizan

Da podsetimo, sledeći meč u Evroligi košarkaši Crvene zvezde igraju narednog četvrtka kada u 4. kolu Evrolige u Beograd stiže Barselona. Meč se igra od 21 sat.

Standings provided by Sofascore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mukica

    19. oktobar 2019 | 16:24

    Hoće li neko od vas naučnika na čelu sa Tomićem da napiše zašto niste (trčali ili ispoštovali dogovoreno). Ostalo smo videli

  • KK PREDGRAĐE

    20. oktobar 2019 | 13:33

    Ne važe u Euroligi rukometna pravila, već košarkaška .... to je tebi već veliki problem.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA