Šćepanović o Trinkijerijevom zdravstvenom stanju: Osetio je slabost...

Sve je u najboljem redu sa prvim trenerom Partizana

  • 7
vlado sćepanović Foto: Aba liga/Mornar/MEDIApro

Partizan je i bez vođstva Andree Trinkijerija sa klupe relativno lako izašao na kraj sa Mornarom u Baru, upisao novu ABA pobedu i nastavio dobar ritam pred nastavak sezone.

Italijanskom treneru je pozlilo pred utakmicu, nije bio u stanju da vodi ekipu, pa je umesto njega to radio Vlado Šćepanoić, koji je posle utakmice približio situaciju sa svojim šefom.

- Pojavila se određena slabost kod Trinkjerija pre utakmice i nije bio u stanju da vodi ekipu, što je bio hendikep, jer znamo šta znači prvi trener i igračima i nama pomoćnicima, ali, eto, nije bilo vremena za kukanje. Kad ste prvi pomoćnik morate da budete spremni i za takve, neželjene situacije, a morate i da preuzmete ekipu i u slučaju da prvi trener bude isključen.

Partizan je "pregrmeo" jedno od najtežih gostovanja ove sezone, zato ovaj trijumf ima dodatnu težinu smatra Šćepanović.

- Znali smo da će ovo biti veoma teška utakmica. Po meni, Mornar je napadački najtalentovanija ekipa u ABA ligi. Bez laskanja bilo kome, ali izuzetno cenim Mihaila Pavićevića, znamo se godinama, znam da je odličan trener i da zna da pripremi i motiviše svoje igrače. Ovo je ekipa koja svakog može da pobedi.

Demonstrirali su još jednom crno-beli kvalitet, iako su u ritmu teških utakmica na gostovanjima.

- Mi mnogo putujemo, imamo devet gostovanja od 11 utakmica, što nije lako izdržati. Izuzetno smo potrošeni. Praktično smo zadnji atom snage potrošili da bismo zaustavili Mornar na njegovom terenu. Znali smo koje je njihovo najjače oružje - to je šut za tri poena. Ti promašeni šutevi nisu bili samo izraz njihove loše večeri nego i našeg ritma i energije da ih što više umorimo i dovedemo u situaciju da ne izvode lake šuteve. Uspeli smo u tome. Na kraju je timski kvalitet pobedio. Partizan može da osvaja trofeje samo ako igra kao tim. Ovo večeras je bio spektakl kao i uvek kad Partizan igra u Baru. Sve bilo na najvećem mogućem, sportskom nivou.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Baron

    19. oktobar 2019 | 22:42

    Brz oporavak ali moja zelja je da Vlada bude prvi trener i to na duži period.

  • Peca

    19. oktobar 2019 | 22:01

    Osetio slabost,kasni plata...Nije malo 600 000 godisnje...Svakome bi pozlilo...

  • Nusknvp

    20. oktobar 2019 | 19:04

    Vladu za prvog trenera !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA