≫ 

Bolonja gazi, Teo baca Italijane u delirijum: Navijači Virtusa videli Milošev "specijalitet kuće"

Virtus u pobedničkom ritmu na krilima Srba

  • 0

Foto: twitter/MarcoAMunno

Košarkaši Virtusa iz Bolonje zabeležili su i petu pobedu u okviru "Palakanestra" i osamili se na vrhu tabele sa maksimalnim učinkom!

Novi trijumf ekipa Aleksandra Đorđevića, Miloša Teodosića i Stefana Markovića upisala je protiv Varezea 87:80, uz nove majstorske role obojice srpskih igrača.

Teodosić je utakmicu završio sa 19 poena (2/6 za dva, 2/5 za tri, 9/11 slobodna bacanja), uz skok i 5 asistencija za 24 minuta, dok je Stefan Marković bio drugi strelac tima sa 14 poena (4/4 za dva, 1/3 za tri, 3/7 slobodna bacanja), uz 3 skoka i 4 asistencije!

Bilo je i atrakcije u Bolonji, za šta je bio zadužen Teo, a njegova asistencija za Džuliena Gembla, kome je ostao lakši deo posla, definitivno je obeležila utakmicu.

Pogledajte lucidan potez srpskog plejmejkera.

 

Na drugoj strani briljirao je Mejo sa 27 poena.

Nakon pet rundi, Virtusa prate Sasari i Brindizi sa odnosom pobeda i poraza 3-1, uz mečć manje koji imaju da odigraju u nedelju.

Armani Milano ima 2-2, a šampion Venecija 2-3 nakon poraza od Treviza od 90:79, uz sjajnu partiju Alekseja Nikolića koji je meč završio sa 23 poena.

>>> Zvezda je ispustila pobedu na gostovanju Makabiju u četvrtak, ali je sreća za crno-bele što danas (18.00) gostuju Krki, jednoj od najslabijih ekipa u ABA ligi. Kvota na pobedu Zvezde s više od 12,5 poena razlike je 1,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Krka - Crvena zvezda.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA