≫ 

Najbolji strelac Kingsa usred treninga poslao poruku Divcu: Hoću pare!

Produžetak ugovora Badija Hilda trenutno je tema broj jedan u ekipi iz Kalifornije

  • 0
badi hild, sakramento kings Foto: twitter/ SeanCunnigham

Pred početak nove NBA sezone glavna tema u Sakramentu je status najboljeg strelca ekipe Badija Hilda, koji "merka" novi ugovor, što žele i Kingsi, ali uslovi koji mu nudi klub daleko su od onih koje očekuje, što je trenutno najveći problem na relaciji dve strane.

Američki mediji pišu da je razmimoilaženje ugrubo 20 miliona dolara, a kako je 21. oktobar krajnji rok za potpise, teško da će doći do kompromisnog rešenja. Hild je već rekao da nema nameru da koriguje svoje zahteve, neće ni Kingsi, ali uprkos "pat poziciji" ambijent u ekipi, pre svega na relaciji Hild-Vlade Divac je više nego dobar, što potvrđuju i prizori sa poslednjeg sparinga ekipe.

Naime, Hild je u jednom momentu, pošto je poentirao, gestikulacijom rukama, uz osmeh, poslao jasnu poruku Divcu - hoću novac!

Divca je Hildov gest slatko zagolicao, ubrzo su se našli u prisnom razgovoru, uz osmehe, mada teško da će dobar odnos koji imaju omekšati pregovaračke pozicije.

- Razočaran sam, ali briga me - rekao je pre nekolikko dana Hild povodom svoje situacije.

- Jednostavno, znam koliko vredim, i ne želim da spuštam svoje zahteve nikome. Treniram naporno, dolazim ovde svaki dan i radim svoj posao.

Da nema nikakve "zle krvi" između Hilda i Divca pokazuje i ovaj njihov razgovor uz veliko poštovanje koje imaju jedan prema drugom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA