Igrajte šta hoćete: Tomić pred kraj ključnog tajm-auta odmahnuo rukom i otišao od ekipe!

Neočekivan potez u najvažnijim momentima kada je okupio ekipu!

  • 84

Košarkaši Crvene zvezde izgubili su od Krke na gostovanju sa 79:77, a posebno je iznenađujuć bio poslednji tajm-aut Milana Tomića!

Posle nove trojke Jošila za 76:73, trener crveno-belih je održao kratak govor i samo je ostavio tablu sa strane i udaljio se od ekipe! Kao da im je prepustio da sami odlučuju o svojoj sudbini u meču u kom je prosuta prednost...

Kratko je trajao dijalog Tomića sa igračima, a onda je samo prozborio "play whatever you want".

"Igrajte šta god želite" bila je poslednja njegova poruka pred timski pozdrav, kom Tomić nije prisustvovao, već se udaljio i samo mrzovoljno odmahnuo rukom, iako je do kraja ostalo još minut i 52 sekunde.

U narednom napadu, Lazić je postigao koš, ali je onda Jošilo ubacio novu trojku. Dobrić je potom posle novog tajm-auta promašio trojku, Boriša Simanić se izborio za tri slobodna bacanja, pogodio je dva, ali je Lapornik uhvatio loptu.

Milan Tomić Foto: KK Krka

Nakon meča, Tomić je najavio i promene u ekipi, na nikad kraćoj konferenciji za medije. Svakako, njegovo poslednje vođenje utakmice, naročito sa momentom sa tajm-auta, neće ulivati poverenje navijačima crveno-belih.

Ovaj poraz je peti Zvezdi u prvih sedam zvaničnih utakmica, Primorska je priredila prvi šok na Superkupu ABA, pa je pobeđena u ABA ligi, dok su crveno-beli podbacili protiv Budućnosti u istom takmičenju.

U Evroligi, spektakularna je bila pobeda nad Fenerbahčeom, dok su Panatinaikos i Makabi odneli pobede. Naročito gorak ukus ostavlja crveno-belima Makabi, jer je uprkos lošoj partiji izboren produžetak, a Zvezda je čak imala i šut za pobedu.

U produžetku je Makabi potpuno dominirao za ubedljivih 84:69, a poraz i završnica meča u Novom Mestu potvrđuju reči trenera Tomića da su promene neophodne...

Kako je tajm-aut izgledao, možete pogledati na vrhu teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Istina boli...

    20. oktobar 2019 | 22:28

    Svojevremeno ih ostavio trener u f.k. za vreme utakmice a sad i u k.k. Cirkus iz predgrađa!

  • Rola

    20. oktobar 2019 | 21:39

    Šta je sa vama ganci FMP-2 vam igra dobro nisu baš uvežbali Žikino kolo ali kada dodje vreme Partizan će ih naučiti da igraju Preperevku. Kakvi ste to navijači prvo neznate ime kluba zato vam je ljut kum Čović.

  • Petar Nikolić

    21. oktobar 2019 | 07:59

    Polako ljudi. Sve je to šou biznis. Zašto Đoković gubi? Boli ga lakat? Bilo čija dominacija nije dobra za biznis, samo takmičenje, sponzore, kladionice... Sve je odavno prešlo granice običnog (samog) sportskog takmičenja. Kada dođe vreme za trofeje (kao i prošle godine) sve će to biti u redu. Do tada i Zvezda će gubiti od Krke, Partizan od Primorske, Budućnost od iste itd. Show must go!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA