Barsa spremna za Zvezdu: Mirotić održao čas Gran Kanariji pred dolazak u Beograd!

Rutinirao je Pešić Gran Kanariju

  • 6

Košarkaši Barselone pobedili su Gran Kanariju u 5. kolu ACB lige sa 89:75.

Već nekoliko puta je u ovoj sezoni Barselona u "trećoj brzini" počela utakmicu, na poluvreme je otišla sa 43:43, ali je klasa došla do izražaja kada je najvažnije.

U drugom poluvremenu Barsa je otišla brzo na +18, sa tom razlikom je ušla u odlučujući period igre, pa je Svetislav Pešić lagano napravio dobru uvertiru za dolazak u Beograd.

Dominirao je Mirotić, za 26 minuta je ubacio 20 poena uz 10 skokova i jednu asistenciju, 20 je imao i Dejvis, dok je u Gran Kanariji 15 poena imao Pauli.

Barselona će u 4. kolu Evrolige gostovati Crvenoj zvezdi u četvrtak u 21.00, u prilično lošem momentu za ekipu Milana Tomića.

Zvezda je izgubila na gostovanju protiv Krke, što je posebno obeležio trener Milan Tomić, koji je u završnici imao buran tajm-aut.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • tuga na vidiku

    20. oktobar 2019 | 21:56

    Ocekujem minimalno 25 koseva razlike u korist Barse..nema Zvezda sansi, jednostavno staromodna igra sa osrednjim igracima ne daje nadu da bi se moglo ugrozit barsinu ekipu.Mozda bi dobro bilo nekako prosvercovati par igraca Partizna da zaigraju za zvezdu da se barem minus svede na podnosljivu razliku..ovako katastrofa na vidiku..veceras smo gledali zvezdu u izdanju kao 82 god..jadno i staromodno..dno dna...

  • joakim

    20. oktobar 2019 | 22:10

    Psst tudjmanovci mi igramo u ligi sampiona a ne drugorazrednom takmicenju iz petog sesira🇷🇸🙏❤️👍🏆Zvezda Srbija nikad yu.

  • Senna

    21. oktobar 2019 | 11:39

    Tomic(tvrdoglav i egomanijak) čovek nema taktiku, nema tajming, nema pleja i nema Berona, koji ipak nije evroligaski igrač.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA