≫ 

Jokić je kao Lebron, uz njega su svi bolji: Meloun dao zanimljivo poređenje pred start NBA sezone

Denver je po svim predviđanjima siguran učesnik NBA plej-ofa

  • 0

Ispred košarkaša Denver Nagetsa je nova sezona u kojoj gaje velike ambicije, a trener tima Majk Maloun, tokom pripremnog perioda posebno je istakao uticaj srpskog košarkaša Nikole Jokića, kojeg je uporedio sa sa jednim od najboljih košarkaša današnjice Lebronom Džejmsom. 

Naime, kako prenose mediji u Sjedinjenim Američkim Državama, Meloun je govorio o saradnji Jokića i novog igrača Džeremija Granta, a posebno je istakao da uz Srbina i ceo tim izgleda mnogo bolje.

- Džeremi meni pokazuje da može da se uklopi u grupu startera, ali takođe i u grupu rezervista. Kada sam bio u Klivlendu imali smo običaj da kažemo "Pa ovaj momak je bolji uz Lebrona' Ko nije?" E pa ovde kažemo: Ovaj momak je bolji uz Nikolu  Ista stvar. Ko nije? Nikola je veliki igrač koji čini svoje saigrače boljima. Lepota igre Nikole Jokića je ta što uz njega kao kamen temeljac Džeremi Grent, Pol Milsap ili ko god može da igra uz njega i da bude veoma efikasan - rekao je trener Denvera Majkl Meloun.

Da podsetimo, Grant je među popularno Grumenje stigao iz Oklahoma Siti Tandera u kojem je igrao 3 sezone, dok je pre toga bio član Filadelfije.

Denver Nagetsi prvi meč u regularnom delu sezone igra u noći između srede i četvrtka kada gostuje Portlandu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA