≫ 

Divac "odrešio kesu" i sačuvao zvezdu Kingsa: Bek tražio pare i dobio 100 miliona dolara!

Kraljevima je isticao rok i reagovali su

  • 6

Košarkaš Sakramento Kingsa Badi Hild dobio je novi ugovor sa franšizom iz Kalifornije, objavio je ESPN-ov Adrijan Vojnarovski.

Hild je dobio 94 miliona dolara za naredne četiri sezone, a ova cifra će porasti na 106 miliona zelenih novčanica uz bonuse.

Bek Sakramenta je pre neki dan bio deo zanimljive scene kada je zakucao loptu u obruč, pa se okrenuo ka Divcu koji je sedeo na klupi i rekao mu "plati me".

Divac je imao rok do ponedeljka da produži ugovor jer bi u suprotnom najbolji strelac ekipe postao slobodan agent i uslovno rečeno, popustio je.

 

Hild je inače prošle sezone prosečno igrao 32 minuta i za to vreme je ubacio 20,7 poena, pet skokova i dve i po asistencije po meču na 82 utakmice.

Dvadeset šestogodišnji momak, poreklom sa Bahama, je u Kingse došao kao deo trejda za Demarkusa Kazinsa u Nju Orleans Pelikanse februara 2017. godine.

U tom trejdu su Kingsi dobili i Tajrika Evansa i Lengstona Galoveja i dva pika na draftovima.

Od tada se uz Dierona Foksa profilisao kao jedan od najboljih igrača Kingsa koji, doduše, uz Foksa i troši najviše lopti u napadu.

Video: Sakramento održao srpsko veče pred meč Kingsa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nana

    21. oktobar 2019 | 19:37

    Bogdan ♥️

  • Crni

    21. oktobar 2019 | 20:43

    Ja pomislih iz naslova da je Divac dao novac.... Posle procitah da ne daje svoj novac, delovalo je kao san, naucna fantastika... Dobro je sve ok

  • draleRS

    21. oktobar 2019 | 22:52

    divac odresio kesu sa tudjim novcem

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA