Šok u NBA! Zajon Vilijamson operisao koleno, a nije praktično ni zakoračio na NBA parket!

Moraće da smanji kilažu ako bude hteo ikakvu ozbiljnu karijeru u NBA

  • 3
Zion Vilijamson

Foto: Gouliver/Photo by Kevin C. Cox/Getty Images

Košarkaš Nju Orleans Pelikansa Zajon Vilijamson morao je na operaciju meniskusa kolena zbog čega će propustiti početak sezone u NBA ligi.

Vilijamson je ove godine bio prvi pik na NBA draftu, tokom nekoliko pripremnih mečeva je pokazao da je očekivanje i "ludnica" koja se oko njega stvorila - opravdana, uz jedno veliko "ali".

Momak koji je sa Djuka došao u NBA nije dovoljno visok za krilnog centra, a težak je kao centar. Kada se tome doda i činjenica da mu atletske sposobnosti dozvoljavaju da skače kao neki od "letača" na poziciji beka, jasno je zbog čega je u potencijalno velikom problemu.

Informaciju o njegovoj operaciji kolena je preneo Jahu sports, a Zajon će pauzirati šest do osam nedelja. Inače, njegov klub je nedavno objavio da će on propustiti nekoliko uvodnih utakmica NBA sezone zbog bolova u kolenu.

Da podsetimo, Vilijamson je visok 205 centimetara, a težak neverovatnih 129 kilograma i od starta je bilo zabrinutosti da bi kilaža uz njegov neobičan način hoda biti potencijalni problem. Pelikansi mogu samo da se nadaju da neće biti nerešiv.

Video: Kao da je NBA meč: Ovako je Srbija predstavljena u polufinalu EP u odbojci

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA