≫ 

Grobari su ubedljivo najluđi, a igrao sam na ludim mestima: Košarkaš Lokomotive oduševljen Pionirom

Amerikanac u neverici posle utakmice sa Partizanom

  • 14
KK Partizan - KK Lokomotiva Foto: MN Press

Košarkaši Partizana ostali su neporažena ekipa u Evrokupu u grupi B jer su u utorak srušili Lokomotivu sa 80:71, a atmosfera u Pioniru oduševila je kako igrače crno-belih, tako i Lokomotive. 

Tako je košarkaš ruskog tima Sem Deker na društvenim mrežama čestitao crno-belima, a posebno je pohvalio atmosferu u Pioniru.

- Igrao sam u mnogim ludim sredinama na koledžu, ali publika Partizana je nešto najluđe što sam ikada video. Baš borbena utakmica, čestitke Partizanu na velikoj borbi. Navijači, cenim fantastičnu atmosferu. To je jedna od onih koju ću pamtiti zauvek. 

Već u prvom meču nove sezone Denver i Nikola Jokić gostuju jednom od najvećih rivala za prvo mesto na Zapadu Portlandu (04.30). Domaćin je favorit s kvotom 1,80, dok je kvota na Denver 2,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za mečeve NBA lige

Video: Grobari grmeli Bogdanu Bogdanoviću, a onda je srpski reprezentativac ustao

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zeka

    23. oktobar 2019 | 15:18

    Pa I jeste, atmosfera za svaku pohvalu. Ja jesam zvezdaš, ali svaka čast grobarima. Mnogo bolja atmosfera nego na Zvezda - Fenerbahče. Mislim da će mnogo bolja atmosfera biti sutra protiv Barse.

  • W

    23. oktobar 2019 | 12:52

    Inače veom poznat u košarkaški krugovima, haha nešto kao Kia u Rumuniji:)

  • momo

    23. oktobar 2019 | 13:54

    HVALA MAJSTORE..ZNA TO NE SAMO EVROPA , ZNA CIJELI SVIJET , VASIONA DA SU PARTIZANOVI NAVIJACI NAJBOLJI..MI SMO NESTO A ON SU NIKO I NISTA..DA SE ZNA

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA