≫ 

U Baru nisam imao dobar gel, šala-mala: Janković o "hit" frizuri i novom modnom "trendu"

Centar crno-belih novim imidžom "zapalio" navijače

  • 0

Košarkaši Partizana nastavili su seriju od 4 pobede Evrokupu , bez poraza, pošto su u grupi B u utorak srušili Lokomotivu sa 80:71, a jedna od igraa koji je doprineo poenima i energijom je i centar crno-belih Nikola Janković. 

Posle meča sa ruskim timom, Janković je istakao da je ceo timnošen navijanjem došao do vredne pobede.

-Izvanredna atmosfera. bila mi je čast da igram u Pioniru. Ta energija nas je nosila 40 minuta protiv ozbiljnog protivnika. Na kraju, najvažnija je pobeda. Dalje, idemo utakmicu po utakmicu. Jurimo prvo mesto u grupi da bismo sa te pozicije otišli dalje- 

Brojni timovi imaju kadrovskih problema, igrači se povređuju, a trener Trinkijeri je istakao šaljivo da su najveći problemi crno-belih njegovo zdravlje i tvoja frizura.

- Moja frizura... Ovo je neki moj novi imidž. Zezam se...Radi se o kosi, ošišaš se, poraste za mesec dana. U Baru je to izgledalo mnogo lošije jer nisam imao adekvatan gel, posle Lokomotive sam zadovoljan. Ovako mi je ok. Ako nije dobro ošišaću se, nije smak sveta, šala mala. 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA