≫ 

Adrenalin skače, mozak hoće da eksplodira: Rašon otkrio zašto podiže tri prsta i koliko voli Grobare

Svi su mi govorili: "Nikada se nećeš osećati kao u Partizanu" - istakao je za Telegraf Rašon Tomas

  • 9

Jedan od novih miljenika navijača Partizana svakako je novi krilni centar Rašon Tomas koji kako na terenu, tako i van njega pokazuje koliko voli tim za koji nastupa. 

Tako je na meču, u kojem je njegov tim slavio protiv Lokomotive, pored poena, skokova i zakucavanja, pokazivao tri prsta i pevao  i slavio sa navijačima . Posle meča, strelac 16 poena protiv  ruskog tima za Telegraf ističe je da je kroz meč igrao sve bolje.

- U prvom poluvremenu sa Lokomotivom nije bilo baš najbolje, ali su me publika, saigrači i trener vratili u susret. To što su navijači priredili je bilo od velike pomoći pa smo uspeli da dođemo do bitne i teške pobede. Svi mi verujemo da možemo da pobedimo sve timove u Eurokupu. Bili smo dobri i u predsezoni.  Pobeđujemo. Verujemo da smo najbolji tim i trudimo se da to pokažemo. 

Rašon Tomas Foto: Nikola Tomić

Stalno pričaš o navijačima koji te pozdravljaju i bodre. Kako ti se čini Partizan i nova sredina?

- Svi su mi govorili: "Nikada se nećeš osećati kao u Partizanu", to su mi stalno ponavljali. Bio sam i ranije u dobrim timovima, ali kada ovde postignem poen, svi me podržavaju. Samo mogu da kažem "Vau...". Adrenalin mi skače, mozak hoće da eksplodira i osećam da sam spreman za još jedan poen. Bili su u pravu. Nikada se nisam osećao kao sada. Ovu su najluđi navijači. 

Publiku u Pioniru pozdravio si sa tri podignuta prsta i iazazvao oduševljenje. Znaš li šta to znači?

- Da..... Rekli su mi šta to predstavlja u Srbiji. Nastaviću sa tim pozdravom. Tako pokazujem poštovanje prema navijačima i prema zemlji u kojoj igram. 

Pored košarke pratiš i fudbal. Kako si se proveo na Večitom derbiju?

- Fudbal...Čoveče, toliko sam se zabavljao. Čini mi se kao nikada ranije. Video sam toliko strasti i toliko energije. Bilo je posebno, naročito, jer je Partizan pobedio. 

Rašon je imao i "najluđu" poruku za navijače Partizana, a progovorio je i srpski, što možete videti u kompletnom razgovoru na početku teksta.

(S.G.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA