Hvala Čoviću na poštovanju: Sale Obradović se oglasio povodom želje mnogih da preuzme Zvezdu!

Prija interesovanje, ali se na tome priča završava

  • 13
Saša Obradović Foto: MN Press

Navijači Crvene zvezde su u brojnim internet anketama Sašu Obradovića "zacrtali" kao prvu želju za naslednika Milana Tomića, ali on nije realna opcija.

Obradovića kao legendarnog igrača crveno-belih emocije vežu za Mali Kalemegdan, čak je i predsednik Nebojša Čović izjavio da se razmišljalo o Saši Obradoviću, koji je odavno preuzeo Monako.

Našem stručnjaku su prijale ove reči, ali je u izjavi za naš portal jasno stavio do znanja da to trenutno nije realnost i da će Zvezda morati da pričeka neku novu priliku, kako bi se sve poklopilo da do saradnje dođe.

KK Crvena zvezda - KK Alba, Saša Obradović Foto Marko Todorović

- Hvala na poštovanju od gospodina Čovića, ali ja imam dvogodišnji ugovor ovde i stvarno ne bih mogao da izigram ljude sa kojima sam i prijatelj, a ne samo angažovani trener - bila je kratka izjava Obradovića za naš portal ovim povodom.

Obradović je bio slobodan od 4. novembra 2018. do februara 2019, pošto je posle Lokomotive potpisao ugovor sa Monakom. Bogato trenersko iskustvo sticao je od Kelna preko Kijeva, Turova i Donjecka, do Albe u kojoj je imao četiri berićetne godine.

Bio je trener godine u Nemačkoj 2015, osvojio je titulu, četiri kupa, ima Kup Rusije, bio je šampion Ukrajine i trener godine u Evrokupu 2018, što sve dovoljno govori o kapacitetu da vodi Zvezdu, ali se ni ovaj put nije poklopio momentum za obe strane.

(B. V.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Oli

    23. oktobar 2019 | 18:12

    Sale ,,DOLAZI,, !!!

  • Prcko

    23. oktobar 2019 | 16:50

    Gospodin, svaka čast... Znamo Saša da si veliki Zvezdaš, ali reč je reč...

  • Kostas

    23. oktobar 2019 | 15:55

    Pa zvezda ne postoji, kako moze biti trener nepostojeceg kluba. Verovatbo ste misliki na fmp, pa zato nije prihvatio, naravno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA