Dete menja život, pucam od adrenalina! Beron o očinstvu i tome kako će igrači "preboleti" Tomića

  • 3
Bili Beron pred Barselonu, Foto: Telegraf.rs

Košarkaš Crvene zvezde Bili Beron kaže da kao novopečeni otac ima dodatnu motivaciju pred meč sa Barselonom u Evroligi i da je nekoliko puta u karijeri doživeo da ostane bez trenera u toku sezone.

Zvezdi se to desilo u utorak kada je Milan Tomić podneo ostavku na mesto taktičara crveno-belih, pa će protiv Barse ekipu voditi pomoćnik Andrija Gavrilović.

- Moramo da nastavimo dalje. Teško je što se to desilo, ali kad se pogleda šira slika, imamo Barslonu sutra uveče (četvrtak 21 h), imamo navijače da nas podrže pa idemo dalje. Ovo se dešavalo i ranije u mojoj karijeri, četiri ili pet puta. Moramo da stanemo jedan uz drugog kao tim i verujemo svom sadašnjem treneru i probamo da igramo što bolje svake večeri i ako pobedimo to bi bilo lepo. Još uvek je rani deo sezone, izgubili smo neke teške utakmice ali titula još nije izgubljena. Radićemo na tome da budemo bolji, ko god nam je trener - rekao je Beron dan pred meč.

Beron je nedavno postao otac, a navijači još uvek čekaju da proradi njegova "haubica" po kojoj je bio prepoznatljiv u drugom delu prošle sezone.

Bili Beron Foto: Marko Jovanović

- Malo sam umoran, ali me puca adrenalin. Treba mi malo zdravog sna, to je sigurno, ali sam i uzbuđen zbog svega što se događa, što sam se vratio ovde i zbog ove velike utakmice sutra. Imam adrenalina u telu - priča Beron.

Upitan da prokomentariše da li će mu očinstvo dati dodatnu motivaciju za Barselonu, Bili kaže da je jasno da hoće.

- Naravno čoveče, to je iskustvo koje menja život, naravno - istakao je Beron.

Video: Bili Beron odradio šuterski trening na medija deju: Vezao šest trojki

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mitko

    23. oktobar 2019 | 21:15

    Ajde ajde mladozenja🤗🤗🤗pa sutra da grmi pionir, da ih pokidamoooo🔴⚪🔴⚪🔴⚪

  • 937

    23. oktobar 2019 | 19:37

    Pocni ti da igras malo pa kao da si se ti poradjao a ne zena...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA