≫ 

Gudurić se ispromašivao i video monstruoznog Dejvisa: Lejkersi "pocepali" Memfis serijom 22:0!

Srbin bez poena, Obrva 40-20!

  • 6
lebron dzejms, entoni dejvis Foto: Tanjug/Ap

Lejkersi su krenuli autoritativno u novoj sezoni, stigla je i treća pobeda u četiri meča, a nova "recka" upisana je u "Stejplsu" gde je Memfis "sravnjen sa zemljom" u režiji nezaustavljivog Entonija Dejvisa - 120:91!

Nije bilo spasa za goste pred razgoropađenim Dejvisom, pokazao je moć Obrva i utakmicu završio sa 40 poena i 20 skokova, uz rekord franšize po broju ubačenih slobodnih bacanja - imao ih je čak 26 uz samo jedno promašeno.

Dejvis je izdominirao u nestvarnom naletu Lejkersa u trećoj četrvtini, pokrenuo retko viđen veleobrt od vođstva gostiju 65:59 sedam minuta pre kraja treće deonice. Krenula je tada furiozna serija "Jezerdžija" 22:0, na kraju okončana sa 27:2!

Taj deo meča završen je rezultatom 39:20!

Dejvis je pomenuti deo igre završio sa deset uzastopnih slobodnih bacanja, bio je nepogrešiv sa linije penala, zapečatio fantastičnu partiju, a bilo je pitanje da li će uopšte zaigrati s obzirom na to da se žalio na bolove u ramenu.

Lebron Džejms je isporučio 23 poena Memfisu, uz osam asistencija.

entoni dejvis Dominacija: Entoni Dejvis kupi loptu pod košem Foto: Tanjug/Ap

Na drugoj strani katastrofalno šutersko izdanje imao je naš Marko Gudurić uprkos sasvim slolidnoj minutaži. Srbin je za 23 minuta u igri bio bez poena, uz 0/5 iz igre, trojke 0/4.

"Ruki" Dža Morant ponovo je bio najbolji u sastavu gostiju, potvrdio veliki potencijal sa 16 poena, ali malo je to bilo protiv neverovatnog Dejvisa i njegovog resitala u "Gradu anđela".

Rezultati

Majami - Atlanta 112:97

Denver - Dalas 106:109

Los Anđeles Lejkers - Memfis 120:91

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Video: Gudura i Bogdan trolovali Mutu: Ne bacaj te bombe ubićeš igrača

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA