≫ 

Kari operisan, evo koliko će pauzirati i šta to znači za Voriorse

Najbolji šuter tima slomio je levu ruku na utakmici

  • 0
Stefon Kari Foto: AP/Tanjug

Košarkaš Golden Stejta Stef Kari neće moći da igra u narednih tri meseca posle preloma druge metakarpalne kosti leve ruke, objavila je uprava Voriorsa.

Sjajni košarkaš je tokom dana podvrgnut uspešnom hirurškom zahvatu i sada ga očekuje duži period rehabilitacije.

Kako stvari stoje, to znači da Karija na terenu neće biti do 1. februara što značajno potkopava šanse ekipe da zauzme visoku poziciju na tabeli i da se uključi u borbu za plej of.

Čak i kada se vrati treba vremena da dođe do željene forme, a kako već u timu nema Kleja Tompsona zbog povrede, jasno je da udarni tandem Golden Stejta nedostaje.  Možćda je ovo i kraj ere Golden Stejta.

Tompsonu sad lekari predviđaju povratak na teren tek naredne sezone, slične prognoze su i za Durenta, ali ni tu nije bio kraj muka za bivše prvake.

Golden Stejt Voriors Neko od njih je dobio šampionsku večeru Foto: AP/Tanjug

Klub su napustili nezaobilazni član šampionskih postava Andre Igudala (otišao u Memfis) i "zlatna rezerva" Šon Livingston koji je završio karijeru, no ništa tako bolno nije pogodilo navijače Voriorsa kao nova povreda još jednog ključnog igrača, onog od kojeg je sve počelo, simbola ovog tima - Stefa Karija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA