≫ 

Posle prozivki Atamana, Micić nije igrao meč u Turskoj: Efes bez Vase gazio preko stotke!

Ubedljiva pobeda bez Vase

  • 5
Vasilije Vasa Micic Foto: Profimedia/Zuma Press

Košarkaši Efesa pobedili su Sigortam sa 108:62 u turskom šampionatu, a trener Ergin Ataman nije računao na Vasilija Micića.

Posle fijaska našeg pleja protiv Panatinaikosa, u kom je lider Micić imao loše šutersko veče, Ataman je košarkaša ostavio čak van protokola.

Za sada nije poznat razlog, da li je u pitanju povreda, sukob ili želja da se Micić odmori posle napornog ritma partija, u kom je dva puta bio MVP kola.

Bez Vase, Šanli je zneo meč sa 22 poena, Anderson je ubacio 16, koliko ima i Tunčer. Prozivan je pre meča bio i Krunoslav Simon, on je sada odigrao sedam minuta i ubacio pet poena, od lidera je još Larkin imao 14 minuta na parketu.

- Naš plejmejker je imao sedam izgubljenih lopti. Neprihvatljivo mi je da jedan igrač, posle MVP zvanja pre dva dana, večeras izgubi toliki broj lopti i promaši sve trojke (0/6). To ima veze sa neprofesionalizmom - rekao je posle Panatinaikosa Ataman, što je potpuno neprimereno s obzirom na to kakve je partije Micić pružao i kroz šta je prošao igrajući na Mundobasketu uprkos gubitku majke.

Posle meča sa Sigirtamom Ataman je objasnio izostanak Micića.

- Danas smo dali mlađima šansu. Igrali su dobro. Micić nije bio juče na treningu. Bolestan je. Od juče je na terapijama, zsto ga nije bilo, a uz to, u timu imamo 9 stranaca.  To se dešava. Sešćemo sa njim takođe i razgovarati. Larkin je igrao jer je sam želeo da igra. 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ..

    3. novembar 2019 | 15:08

    Odlazi od tog Indijanca Vaske. Čekamo te smrdljivi turčine!!!

  • Tata

    3. novembar 2019 | 14:56

    Ako Vasa posle ovoga sto mu se desilo i dalje ostane u Efesu,onda stvarno nemam reci. Dostojanstvo,obraz i karakter pre svega,to nema cenu.

  • Delija

    3. novembar 2019 | 21:57

    Vaso, bezi od tog ljigavca, vrati se nazad🔴⚪🔴⚪

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA