≫ 

Ovo bi u Evropi bilo za zatvor: Ingram rvački bacio Alena na pod, centar Bruklina dao najluđi koš!

Kako je čovek ovo uspeo da izvuče

  • 0

Nestvarnu snalažljivost, snagu, sreću, a možda i sva tri pokazao je centar Bruklina Džeret Alen tokom meča Bruklin Netsa i Nju Orleans Pelikansa u noći između ponedeljka i utorka.

On je na četiri minuta pred poluvreme u reketu dobio loptu, a pored njega je u mismeču bio krilni igrač Pelikana - Brendon Ingram. "Trojka" Nju Orleansa je napravio nameran faul i oberučke obuhvatio atletski snažnog Alena.

Bacio ga je "kao krpu" nad pod, ali je Alen ipak uspeo da izvuče loptu nekako i od table je smesti u obruč. Bruklin je u tom trenutku poveo sa 50:41, a Alen je dobio i dodatno slobodno bacanje.

Foto: Printscreen Arena TV

Njegov "cirkuski šut" međutim nije završio među deset najboljih poteza večeri, ali je svakako jedan od najzanimljivijih zbog mešavine košarke i rvanja. Za ovakav faul bi Ingram sigurno dobio nesportsku ličnu grešku.

Ingram je na kraju završio meč sa 40 poena i po pet skokova i asistencija, dok je Alen upisao dabl-dabl sa 18 poena i deset skokova. Netsi su na kraju pobedili 135:125, jer je u Bruklinu dominirao Kajri Irving koji je ubacio 39 poena i imao devet asistencija.

Video: Deandre Džordan ščepao rivala i nije ga pustio da se vrati u igru

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA