≫ 

Strani mediji pišu: Parahovski ide iz Partizana posle samo tri meseca!

U klubu tvrde da 32-godišnji centar i dalje trenira sa saigračima

  • 19
Artisom Parahuski, Parakhouski Foto: Nikola Tomić

Artjom Parahovski je u ponedeljak uredno trenirao sa crno-belima, usred spekulacija da se dogovara sa klubom o odlasku iz Partizana.

Informaciju preneo je nekadašnji novinar Sportanda Frančesko Kauči, a kako Telegraf saznaje, to bar za sada nije slučaj.

Iz tabora crno-belih za naš portal navode da to sa Parahovskim neće ići tako lako jer je košarkaš pod ugovorom, pa se pitaju što bi sada išao.

Istina je da nije igrao nekoliko mečeva, pa su spekulacije možda krenule baš zbog te činjenice. Logično pitanje koje se postavlja jeste - koliko bi košarkaš bio zadovoljan neigranjem i odgovor se sam nameće.

Partizan je Parahovskog doveo u avgustu ove godine kao kapitalno pojačanje nakon sezone odigrane za Ritas.

Istovremno stižu i informacije da je već spremna zamena u vidu Redžija Redinga, što za sada u Humskoj nisu mogli da potvrde. Reding je prošlu sezonu proveo u Turk Telekomu sa Vladimirom Štimcem i imao 7,6 poena, 3,5 asistencija i 2,5 skokova u proseku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Parti Zanovac

    11. novembar 2019 | 22:09

    Ne vidim sta je tu cudno da otpustis igraca. To se desava non stop u evropskoj kosarci.Pa cak i ovi sto skacu na svaku vest o Partizanu su od fuzije do danas otpustili ko zna koliko stranaca. Onaj Elton Braun pa Blejk Silb, Tomson, Skocijanitis, a Boga mi ima ih jos bar 4,5 a da ne mogu da se setim.

  • Peca

    11. novembar 2019 | 20:03

    Reggie Reding zamena za Parahuskog? On visok 196 cm i igra na poziciji beka-krila a Parahuski 211 cm pozicija teska petica...E svasta covek moze da procita danas...

  • Goxxx902

    11. novembar 2019 | 20:16

    Jedino mi nije jasno odakle vam pare za 32 stranca kad je drzava protiv vas i kad jadni nemate 'leba da jedete?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA