≫ 

Gavrilović posle +42 iz meča sa Igokeom: Nije bila laka utakmica...

Zanimljiva ocena, posebno kada se pogleda semafor

  • 3
Andrija Gavrilović

Foto: Marko Jovanović

Trener Crvene zvezde Andrija Gavrilović rekao je da je utakmica sa Igokeom u šestom kolu ABA lige bila teška, uprkos tome što je njegov tim ubedljivo slavio 103:61.

Igokea izuzev u prvih nekoliko minuta, kada je vodila 6:4, nije mogla da parira Zvezdi, a šampion Srbije je serijom 11:0 u tim uvodnim trenucima najavio dominaciju koju je nastavio do kraja meča.

- Rekao sam u najavi da ne očekujemo laku utakmicu. Rezultatski gledano, razlika je velika, ali za nas nije bila laka utakmica. Uvek posle evroligaške utakmice, nakon bilo kog poraza, teško je vratiti se. Imali smo problema u pripremi, ali sam zadovoljan kako smo izgledali, bili koncentrisani i kako smo od početka poštovali zadatke - rekao je Gavrilović na konferenciji posle utakmice.

Najefikasniji su u pobedničkom timu bili Lorenco Braun sa 13 poena i osam asistencija, ali i Bili Beron sa 19 poena i devet uspešnih dodavanja. Braun je tokom čitavog meča igrao i dobru odbranu, a priključivali su mu se i ostali saigrači.

- Igrali smo dobru odbranu, dizali smo formu u toku pripreme utakmice i mislim da smo sve ispoštovali. U Igokei se dešavaju promene, trenerske i igračke. Mi znamo da ekipe koje se bore za svaku pobedu u ABA ligi da su jako opasne. Sa malo potcenjivanja može da ispadne svašta - istakao je Gavrilović.

Zvezda naredni meč u regionu igra za vikend protiv Partizana, a tim crveno-belih je pobedom nad Igokeom skočio do četvrtog mesta ABA lige posle šest kola.

Video: Zvezda stotkom demolirala Igokeu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Klas

    12. novembar 2019 | 08:13

    Aùuuuuu koje pametovanje

  • Rade

    12. novembar 2019 | 08:52

    Pobediš nekog sa +42 i kažeš kako je utakmica bila teška i nimalo laka. Tako je to kad mlad čovek poludi sva mu starost u veselju prodje!!!

  • 011

    12. novembar 2019 | 09:17

    Bez harizme....nista ovde nema,menjaj Covicu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA