≫ 

Lebron Džejms besan: Trenere briga za malu decu

Košarkaš Lejkersa nezadovoljan tretmanom dece u amaterskim ligama SAD

  • 0

Princip rada u Amaterskom sportskom savezu SAD ne dopada se prvoj zvezdi Lejkersa, Lebronu Džejmsu, između ostalog i zbog toga što se u ligama mlađih kategorija takmiči i njegov sin Lebron Džejms junior.

U okviru te organizacije postoji i košarkaško takmičenje, u kom je učestvovao i njegov sin Lebron junior nastupa za svoj klub.

- Deca dolaze polupana u ligu. Mislim da roditelji i treneri moraju da znaju da trenere u (AAU) boli ku*ac za ono što se dešava telima mladih igrača - rekao je Lebron i dodao da se mora preduzeti nešto.

- Prisustvovao sam na nekoliko turnira, moj sin je morao da odigra pet utakmica za dan. To je je*eno van kontrole. To je previše - rekao je Džejms.

NBA košarkaš tvrdi da čak postoji i studija slučaja oko ove situacije:

- Neko je napisao studiju slučaja, ne znam ko, ali je navedeno da su tela tih mladih igrača pod velikim opterećenjem. AAU to ne zanima, oni žele finansijsku dobit. Ja radim ono što je u mojoj kontroli, kada moj sin kaže da je umoran ili da ga nešto boli, on ne igra- istakao je Lebron.

Lebron Džejms junior Printskrin: Youtube/TakeMyTalent.com

Video: Lebron Džejms BOG KOŠARKE: Spektakularna trojka u poslednjoj sekundi protiv Indijane

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA