Obradovića saleću navijači više nego nas igrače: Ovo je najbolji opis veličine legendarnog Žoca

Amerikanac Derik Vilijams je impresioniran popularnošću koju uživa srpski trener

  • 0

Košarkaš Fenerbahčea Derik Vilijams od ove sezone je u timu Željka Obradovića, o kome, kao i mnogi njegovi prethodnici koji su radili sa našim proslavljenim trenerom, ima samo pohvale i poštovanje.

I za ovo kratko vreme bivši košarkaš Niksa i Klivlenda mogao je da se uveri u Obradovićevu trenersku i ljudsku veličinu. Na svakom koraku, u većini zemalja gde su proputovali, gde je Žoc tu je i oduševljenje navijača - što je tek bacilo u nevericu Amerikanca.

- Njega ljudi stvarno mnogo poštuju. Bilo gde da ode, više navijači traže da se slikaju sa njim, nego sa nama igračima. To stvarno nigde nisam video - izjavio je Derik Vilijams za Eurohoops.

Letos je u Grčkoj Fener imao pripremne utakmice, "zeleni" deo Atine se kune u Obradovića, tek je tamo Amerikanac shvatio koliko je Žoc veliko ime.

- Znam da je u prošlosti osvajao sa Panatinaikosom, ali ga oni gledaju kao da im je i sada trener. Zaslužuje to. Kad ste uspešni negde drugde, onda dobijate takvo poštovanje - dodao je Vilijams.

(Telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA