"Epidemija" otkaza pred Dejvis kup, Raonić najnoviji: Telo me je opet izneverilo

Kanadski teniser neće braniti boje svoje zemlje u Madridu

  • 0
Britain Wimbledon Tennis Foto: Tanjug/AP

Za manje od nedelju dana počinje Dejvis kup borba u novom formatu, otkaze svojim reprezentacijama već su uputili Marin Čilić i Kei Nišikori, a sada im se pridružio i Miloš Raonić.

Njega je u ideji da zaigra za Kanadu sprečila povreda.

- Teško mi je i razočaran sam što neću moći da predstavljam svoju zemlju na Dejvis kupu. Zdravlje nastavlja da me izneverava cele godine i sada se to opet desilo. Iskoristiću ovo vreme da se oporavim i radujem se povratku na teren sledeće sezone. Veujem u svoje saigrače i da će dati sve od sebe da donesu Kanadi prvi Dejvis kup u istoriji. Pomno ću ih pratiti i želim im sve najbolje - naveo je Raonić u svom saopštenju.

Njega će na turniru zameniti Bredni Šnur, koji je rekao da mu je čast što će predstavljati svoju zemlju, ali i da mu je žao zbog Raonića.

Inače, Raonić je poslednji meč igrao pre dve nedelje na Mastersu u Parizu gde je u drugom kolu ispao od austrijskog predstavnika Dominika Tima.

Dejvis kup u Madridu se igra od 18. do 24. novembra, a podsećanja radi, za Srbiju će igrati Novak Đoković, a tu će biti i Janko Tipsarević koji se oprašta od profesionalnog tenisa.

Video: Ovako izgleda kad Nole slavi titulu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA