≫ 

Jokić faulom prestravio halu: Mislili su da je slomio ruku rivalu, Jang izrešetao Denver sa 42 poena

Loša noć za Denver

  • 1
Nikola Jokić

Foto: Twitter.com

Košarkaši Atlante nadigrali su Denver sa 125:121 uz istorijsku partiju Treja Janga.

Talentovani igrač Hoksa izrasta u jednu od najvećih NBA zvezda, imao je čak 42 poena uz 11 asistencija za trijumf, sedam poena mu je nedostajalo da prevaziđe svoj rekord karijere iz marta.

Imao je 13-21 iz igre, od toga je ubacio osam trojki iz 13 pokušaja, a u centru pažnje bio je i Kevin Erter. Njega je na početku treće deonice Nikola Jokić žestoko faulirao, mnogi su se uplašili da je došlo do preloma ruke.

 

Izašao je iz igre i nije se više vraćao, Atlanta se posle utakmice nije dodatno oglašavala o stepenu povrede, saopšteno je samo da oseća bol u levom ramenu.

Što se Janga tiče, jedini je igrač uz Lebrona Džejmsa koji je imao više od 40 poena i 10 asistencija na utakmici u dve različite sezone kao mlađi od 22 godine, a u ovom uzrastu, prvi je igrač sa tri uzastopne utakmice sa više od 30 poena i 10 asistencija!

Hawks Nuggets Basketball

David Zalubowski

Uz to, samo još četiri igrača je u ovom veku imalo tri uzastopna meča sa 30+ i 10+ u poenima i asistencijama - Harden, Vestbruk, Džejms i Vejd. Jang je ušao u lepo društvo rekordera, i to protiv našeg Nikole Jokića, koji nije uspeo da donese prevagu kao u prethodnim mečevima.

Jokić je imao jednu trojku iz osam pokušaja, ukupno 20 poena uz sedam asistencija i šest skokova. Barton je bio efikasniji sa 21 poenom uz devet skokova, ali to nije bilo dovoljno da se naniže peta pobeda.

Sa druge strane, Atlanta je prekinula niz od tri poraza.

Video: Asistencija i zakucavanje Jokića koji ulaze u istoriju Denvera

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vvb

    13. novembar 2019 | 09:09

    Jak je kao crna zemlja, iako izgleda kao da je samo debeljuca

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA