≫ 

Dok su ga tukli, rasturio ih je inteligencijom: Genijalna asistencija Jokića u Top 10 poteza večeri!

Uz agresiju ostalih, izdvojila se mašta Nikole Jokića

  • 1

NBA liga izabrala je deset najboljih poteza prethodne noći, a na pretposlednjem mestu našla se asistencija Nikole Jokića.

Uglavnom su se visoko kotirala zakucavanja, agresivni potezi i ljuljanja obruča, a jedno mesto pripalo je Nikoli, koji je na najbolji mogući način odgovorio na "batine".

Nisu ga štedeli igrači Atlante uopšte, čak i u ovoj akciji, trudili su se da ga na što agresivniji način udalje iz reketa, pa usput nisu ni primetili kako je poslužio saigrača.

Inače, Jokićev Denver je poražen prethodne noći, dok su zapažene mečeve imali Bogdan Bogdanović i Nemanja Bjelica u trijumfu Sakramenta.

Partizan večeras (18.00) u Turskoj ima priliku da i definitivno overi plasman u narednu fazu Evrokupa. Ali i domaći Tofaš ima ambiciju da trijumfom uplaovi u mirne vode. Kvota na pobedu crno-belih je 2,30, dok je kec 1,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Tofaš - Partizan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA