≫ 

Crveno-beli prisvajaju Bogdanovića zbog ove izjave: Dvojicu igrača je obožavao u Pešićevoj Zvezdi!

Ovens i Beli su osvojili Bogija kao klinca

  • 22
Bogdan Bogdanovic

Printskrin: RTS, MN Press

Bogdan Bogdanović je gostujući u emisiji "TV lica" otkrio momente iz dečačkih dana, kada je kao 16-godišnjak otkidao na poteze Andrea Ovensa iz Crvene zvezde.

Andre Ovens je sezonu 2008-2009 odigrao u Crvenoj zvezdi, a tada je posebne simpatije za njegov stil igre imao talentovani Bogdan.

Andre Ovens

Foto: MN Press

- Kada sam počeo da se bavim košarkom, izabrao sam taj Pionir i Žitko Basket zbog, ne isključivo, ali i zato što su trenirali u Pioniru iza zavesa, tamo su Partizan i Zvezda imali treninge, pa si mogao da vidiš te prave igrače.

 

I ko je doneo najveće uzbuđenje, kada ga sretne mali Bogdan?

- Bilo ih je mnogo, ali... Svi naši igrači generalno, da ne izdvajam sad nekoga, ali Bjelica je čak tada bio aktuelan jako. Sad smo i saigrači, ali od stranaca, Andre Ovens iz Zvezde. On je posle nekog treninga ili utakmice ostavio patike svoje stare, 4-5 pari za nas, iza zavese, za ekipu iza zavese - otkrio je Bogdanović.

Podsetite se kako je igrao Andre Ovens. Inače, sa Bjelicom je Bogdanović bio saigrač još u Fenerbahčeu, pored reprezentacije Srbije.

Partizan večeras (18.00) u Turskoj ima priliku da i definitivno overi plasman u narednu fazu Evrokupa. Ali i domaći Tofaš ima ambiciju da trijumfom uplaovi u mirne vode. Kvota na pobedu crno-belih je 2,30, dok je kec 1,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Tofaš - Partizan.

Video: Grobari Ontario dočekali Bogdana Bogdanovića u Torontu pesmom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rici77

    13. novembar 2019 | 15:56

    Pa I treba da ga prisvsjaju. Pa on ih je zatrpao pojenima,I doneo titulu Partizanu. A sad nek ga prisvajaju,eto moze I Djordjevic I Danilovic. Moze I Mijatovic,Mosevic pa cak I Leonardo. A za Kea da ne govorim. Sporcki pozdrav sve su to delije u srcu. Ha ha

  • Car

    13. novembar 2019 | 16:00

    Oni su poznati po tome da prisvajaju svakog,svi za njih navijaju...tako su i za mancea govorili...kad imas kompleks tako to ide!!!

  • Marko

    13. novembar 2019 | 16:10

    Prosvajaju sve sto nije njihovao Bogdana, Mirotica.... kradu pehar pa to je Ćokijeva zvezda...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA