"Šta će Beron da kaže ako ja počnem da šutiram?" Branko Lazić ističe da se u Zvezdi zna ko šta radi!

Kapiten crveno-belih ističe da klub ide uzlaznom putanjom

  • 2
Branko Lazić

Foto: Marko Jovanović

Kapiten košarkaša Crvene zvezde, Branko Lazić, rekao je da meč protiv ASVEL-a u Evroligi veoma važan zbog teškog rasporeda koji sleduje crveno-belima.

Zvezdu posle duela sa francuskim timom u nedelju čeka večiti derbi sa Partizanom, a onda dva gostovanja u četiri dana - Albi u Berlinu i Žalgirisu u Kaunasu.

- Jako bitna utakmica za nas pred početak teškog ciklusa, gde ćemo u sedam dana igrati četiri utakmice. Iskoristio bih priliku da pozovem navijače da nas podrže, da odigramo jedan dobar meč. ASVEL dobro igra u Evroligi, ostvarilo je četiri pobede i tri poraza, sve trijumfe na domaćem terenu. Znamo da igraju brzo, da su atleska ekipa i pokušaćemo da ih zaustavimo, da nametnemo naš ritam - rekao je Lazić na konferenciji za medije u hali "Aleksandar Nikolić".

Lazić je istakao i da ekipa vredno radi i da je u uzlaznoj putanji.

KK Crvena zvezda - Real Madrid

Košarkaši Crvene zvezde trenutno imaju skor od 2:5 u Evroligi; Foto: Nikola Tomić

- Naravno da možemo, zato smo i ovde, da ostvarimo ciljeve stavljene pred nas na početku sezone. Nekoliko dana i nedelja trenirali dobro, spremali i u nekoj smo uzlaznoj fazi forme. Mislim da se i kockice slažu i očekujem da u narednom periodu pokažemo gde se nalazimo u ovom trenutku. Zaista dobro radimo i mislim da će ovo biti dobar ispit za nas i nadam se da ćemo ga položiti sa dobrom, odličnom ocenom - rekao je Lazić, koji je upitan kako je zadovoljan svojom formom.

- Šta će Beron da kaže, ako ja počnem da uzimam šuteve? U našem timu se zna ko šta radi i šta je čiji posao. Zna se ko uzima šuteve, ko igra odbranu, ko vodi utakmicu, ko maše peškirom. Posao je podeljen, treba samo da ga radimo i prihvatimo ono što nam je zadato pred početak sezone. Ako počnemo nešto što nije naš posao, neće ispasti dobro - zaključio je Lazić.

Njegov saigrač Bili Beron istakao je da ASVEL dobra ekipa i pozvao navijače da podrže tim.

Bili Beron

Bili Beron; Foto: Marko Jovanović

- ASVEL je veoma dobra ekipa, snažna, izgleda mnogo dobro u odbrani. Zato nam je potrebna podrška navijačima. Biće veliki izazov za nas, moramo da zadržimo momentum iz meča sa Igokeom. Čeka nas vrlo zahtevna teška nedelja, mnogo putovanja, ali radujemo se ovom izazovu. Verujem u naš red, spremni smo za nešto ovako. Svaka utakmica biće teška, nema lakih. Radimo svaki dan naporno i nadam se dobrom rezultatu u petak uveče pred napornu nedelju - rekao je Beron.

Meč između košarkaša Zvezde i ASVEL-a igra se u petak od 19 sati u "Štark areni". Zvezda trenutno ima skor od 2:5 i nalazi se na 13. mestu, dok je Asvel na 9. mestu sa 4 pobede i 3 poraza.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA