Ratnici padaju kao snoplje: Pucaju kosti u taboru eks šampiona NBA, stradao još jedan šuter

Nema kraja pehovima za Voriorse

  • 1
demion li

Foto: Tanjug/Ap

"Ko je kleo Golden Stejt Voriorse, nije dangubio", glasi poznata krilatica, koja sada tako verno može da se primeni na situaciju u taboru ekipe Stiva Kera, do pre nekoliko meseci, bez premca najjačeg tima na svetu.

Trenutna situacija u ekipi je, najblaže rečeno, poražavajuća.

Posle odlaska Kevina Durenta, koji se, uzgred teško povredio u dresu Voriorsa, nove povrede počele su da kose ekipu, pa Stiv Ker jedva može da "skrpi" tim za utakmice.

Novo ime "u ambulanti" je bek Demion Li (prosek minuta 22, poena 10), on je doživeo frakturu četvrte metakarpalne kosti i čeka ga duža pauza, prenose američki mediji.

Imajući u vidu da Ker ver ne može da računa na prvo ime Stefa Kaija (lom ruke), Drejmonda Grina, od ranije ni na Kleja Tompsona (povratak tek naredne sezone), jasno je sa kakvim se problemim suočava trener Voriorsa.

Na pitanje da li se u svojoj karijeri susreo sa ovakvom "epidemijom povreda", Ker je samo kratko odgovorio: "ne".

I to nije sve od kadrovskih problema.

Na spisku onih koji su trenutno "van stroja" su i centar Kevon Luni (njegovo stanje je objašnjeno kao "neuropatski" problem), Džejkob Evans i Omari Spelman.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kroka

    13. novembar 2019 | 18:47

    Generalno mi je krivo kada se igraci povredjuju. Cak i oni manje simpaticni, recimo Nurkic. Ali ovo moze da bude ogromna prilika za Alena Smailagica koji se upravo oporavio od povrede skocnog zgloba. U narednim danima, ocekujmo debitantsku utaknicu popularnog ,,Smajlija" i jos srpske magije na NBA parketima. 🏀

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA