≫ 

Istorijski potez Partizana pred derbi protiv Zvezde u Areni: Da li je ovo početak zdravog rivalstva?

Crno-beli omogućili navijačima večitog rivala kontigent od 1.000 karata

  • 55
KK Crvena Zvezda, KK Partizan Foto: Marko Jovanović

Košarkaški klub Partizan napravio je sjajan gest, pošto je za meč protiv Crvene zvezde u 7. kolu ABA lige, koji će biti odigran u Areni od 20.00 u nedelju 17. novembra, dozvolio gostujućim navijačima kontigent od 1.000 ulaznica.

Dok su se u prošlosti timovi takmičili ko će više da ošteti protivničku stranu i onemogući joj bilo kakvu podršku u hali, ovoga puta je Partizan odlučio na potez koji ide u cilju "zakopavanja ratnih sekira".

Naime, crno-beli su odlučili da Zvezdi ustupe 1.000 ulaznica, koje će prodavati crveno-beli. Sektor na kome će biti smešteni navijači Zvezde je na istočnoj strani nivoa 400, a cena je 700 dinara.

Takođe, Partizan naglašava da nikoga neće uslovljavati da ne unosi obeležja svog kluba, kao što je to bio slučaj u prošlosti sa njihovim navijačima na derbiju.

 
 
 
View this post on Instagram
KK Partizan NIS kao domaćin predstojeće derbi utakmice 7. kola #ABALiga (Nedelja, 17.11. od 20 časova) apeluje na sve učesnike, na i oko parketa, da ne dozvole bilo kakve incidente. Po prvi put smo organizatori derbija u Areni, a kao avangarda i najveći brend srpske košarke, godinama najgledajni klub @aba.liga , u prilici smo da prelaskom u najveću dvoranu u regionu, omogućimo većem broju naših navijača iz Srbije i okruženja, delom i @crvenazvezdakk , da prisustvuju utakmici, što pre nije bio izvodljivo iz bezbednosnih razloga. Najvatrenije pristalice dva kluba, razmenjivali su dugo međusobno ulaznice sa rivalima, a uvažavajući i njihove stavove, za derbi sa obe navijačke strane, opredelili smo se da za navijače Crvene zvezde, pustimo u prodaju kontigent od 1.000 ulaznica, za sektor na istočnoj strani nivoa 400, po ceni od 700 dinara. Prodaja ovih ulaznica, odvijaće se preko KK Crvena Zvezda MTS.  Partizan NIS neće nikoga uslovljavati neunošenjem obeležja kluba, kao što su naši navijači bili uslovljavani u prethodnom periodu. Vlasnici sezonskih ulaznica će ostati na svojim mestima na nivou 200, dok će se u slobodnoj prodaji naći određeni kontigent karata za preostala mesta u najvećoj dvorani na Balkanu, čiji će kapacitet u skladu sa bezbednosnim procedurama biti umanjen za određeni broj mesta. #KKPartizan NIS je ugostio mnoge klubove i njihove čelnike, pa tako upućuje i poziv rukovodstvu Crvene zvezde MTS i stavlja joj na raspolaganje jedan VIP boks kod sektora za njene pristalice, dajući na taj način primer kako jedini evropski šampion iz Srbije, klub sa najviše međunarodnih, regionalnih i nacionalnih trofeja, četiri F4 Evrolige, dočekuje svoje rivale. Ulaznice za nedeljni meč u prodaji će se naći od petka, 15. novembra i to na sledećim mestima: 15.11.2019. Ticketline Novi Beograd (Bulevar Milutina Milankovića 1) od 10 do 18 časova 16.11.2019. Ticketline Novi Beograd (Bulevar Milutina Milankovića 1) od 10 do 16 časova 17.11.2019. Štark Arena, od 14 časova do početka meča Cene su: Nivo 400 – 700 din Nivo 200 tribina – 900 din Parter – 1.400 dinara Standard 2 – 1.100 din Standard 1 – 1.400 din Superior – 2.000 din Sky Box (pojedinačna mesta) - 5.000 dinA post shared by KK Partizan NIS Beograd (@partizanbc) on

Video: Delije obojile Pionir u crveno-belo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rastko

    14. novembar 2019 | 11:32

    Dosta su se svadjali sad nek se malo vole ako vec vole.

  • Rastko

    14. novembar 2019 | 11:33

    Krajnje vreme je bilo ali zavisi i koja frakcija grobara je to trazila jer ako nije najjaca dzabe je.

  • Ccc

    14. novembar 2019 | 11:27

    Dobra fora , znaju da ce u regularnom delu biti iza Zvezde pa ajde onda da bi imali pomoc svojih navijaca u play offu hahahha PROVIDNO , COVICU ne daj im.ni jedne karte a ni ne uzimaj ni jednu od istih za ovaj derbi !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA