Sin Doka Riversa tražio od sudija da mu izbace oca sa utakmice!

Neverovatna scena desila se na meču Hjustona i Klipersa

  • 1

Trener LA Klipersa Dok Rivers iznervirao sa na sudije na meču sa Hjustonom, pa je na 1, 31 minut pre kraja ušao u raspravu sa njima kod rezultata 96:88 za Roketse.

Rivers se svađao sa sudijama nezadovoljan jednom odlukom, a onda se pojavio njegov sin Ostin Rivers koji igra za Hjuston i pokazivao sudijama da mu daju tehničku grešku.

Da stvar bude interesantnija, sudije su isključile Doka sa utakmice, a Ostin je pozvao publiku da se pridruži spektaklu u njegovoj režiji!

Ostin Rivers i Dok Rivers

Printskrin: Telegraf TV

Inače, ako se mnogi čude ovoj reakciji objašnjenje je u tome da Dok i Ostin nisu oduvek imali odnos kao otac i sin, košarka koja ih danas spaja , ali ih je razdvajala ranije kada je Dok često zbog iste bio van kuće.

- Ne poznajemo se dobro, povezuje nas košarka. Mnogi ne mogu da shvate da nemamo uobičajen odnos oca i sina. Jednostavno je tako, a razlog je taj što ga celog mog života nije bilo blizu. To je u redu - izjavio je Ostin Rivers pre tri godine, u vreme dok je igrao baš pod očevom palicom u Klipersima.

Ostin Rivers

Printskrin: Youtube/Bleacher Report

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA