Zvezdi stiže najčudniji tim Evrolige, crveno-beli imaju dva jaka aduta da ga pobede!

Zvezdan Mitrović, trener Asvela, poveo tim koji je poslednjih dana najmanje bio koncentrisan na evroligaški meč sa srpskim timom

  • 7
Zvezdan Mitrović Printskrin: Youtube/FIBA

Košarkaši Asvela sigurno su najčudnija ekipa Evrolige, jer je neverovatna disproporcija igara na domaćem i gostujućem terenu!

Ovaj podatak sigurno prija igračima Crvene zvezde u ovom trenutku, jer će u petak od 19 časova ugostiti Francuze, koji imaju učinak 4-3, odnosno četiri pobede na domaćem terenu i tri poraza na strani.

Nije ni sam taj podatak toliko neobičan koliko rezultati i imena protivnika, jer je i CSKA kao aktuelni prvak Evrope pao u Francuskoj, posle drame sa 67:66! Uz to, Olimpijakos je izgubio sa 82:63, Panatinaikos sa 79:78, a Baskonija sa 66:63.

Na strani, već prvo gostovanje se Asvelu pretvorilo u noću moru, Radonjićev Bajern ih je ponizio sa 104:63! Žalgiris je bio bolji u Kaunasu sa 70:56, a Valensija je nadigrala Francuze sa 81:72.

Ova tri rezultata potvrđuju da Asvel potpuno izgubi domaći šmek na strani, nema ni dominantne, agresivne odbrane, kakva je spustila CSKA na 66 poena, Olimpijakos na 63.

Toni Parker Foto: AP/Tanjug

Taj podatak svakako ide u prilog zvezdi pred utakmicu sa francuskim timom (petak, 19), ali i još jedan koji ohrabruje navijače beogradskog kluba.

Naime, deo tima je u toku nedelje u Teksasu prisustvovao oproštajnoj ceremoniji koju je San Antonio priredio legendarnom Toniju Parkeru, vlasniku francuskog kluba. Deo je ostao kući, kao i trener Zvezdan Mitrović.

Ekipa, praktično, nije odradila ozbiljan trening i uobičajeno temeljnu pripremu za utakmicu, pa će biti interesantno videti koliko će se i ta situacija odraziti na igru francuskog sastava.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • znamo vas

    15. novembar 2019 | 16:56

    prejaki su ovi za zvezdu..iako dolaze bez 4 glavna igraca opet su velesila za ove penzionere koi nose dres maloga i nebitnoga kluba

  • Ujka Zitko PFK

    15. novembar 2019 | 16:31

    Ja sam pre cuo za ovaj Asvel nego za limenkare iz predgradja😉😉 Asvel u fazonu: ko su ti limenkari? Odoh na google da vidim,kad ono pise not found!🤣🤣🤣🤣

  • Nemanja

    15. novembar 2019 | 17:45

    Cim udjem na neku vest vidim ovog zitka i smuci mi se zivot kad procitam njegov isfrustrirani kompleksaski komentar!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA