≫ 

Zvezda odbila Partizanovih 1.000 karata: Crveno-beli se oglasili posle istorijske ponude crno-belih

Crveno-beli žele samo karte za menadžment!

  • 49
Navijači Crvene zvezde, Delije

Foto: Marko Jovanović

Oglasila se Crvena zvezda povodom odluke Partizana da se crveno-belima dodeli 1.000 ulaznica za predstojeći derbi ABA lige!

Košarkaški klub Partizan napravio je sjajan gest, pošto je za meč protiv Crvene zvezde u 7. kolu ABA lige, koji će biti odigran u Areni od 20.00 u nedelju 17. novembra, dozvolio gostujućim navijačima kontigent od 1.000 ulaznica.

Ipak, ispostavilo se da do razmene neće doći jer je Zvezda rešila da se čvrsto drži propozicija regionalne lige, kako bi se izbegli bezbednosni problemi.

Saopštenje kluba prenosimo u celosti:

- KK Crvena zvezda mts zahvaljuje se KK Partizan NIS na ponudi da se preko našeg kluba odvija prodaja kontigenta od 1.000 ulaznica koje su namenjene za navijače Crvene zvezde za nedeljnu utakmicu 7. kola ABA lige jtd.

KK Partizan Arena

Foto: MN Press

Međutim, ovom prilikom ističemo da ne možemo da učestvujemo u prodaji, niti kupovini ovih karata, jer bi time prekršili osnovne i najvažnije propozicije ABA lige.

Naše sportske rivale podsećamo ovom prilikom da smo zajednički, i jednoglasno izglasali na Skupštini ABA lige tokom leta i član 3.10 propozicija u kome se jasno navodi „ da se svim klubovima ABA lige zabranjuje organizovano vođenje navijača na gostujuće utakmice“.

KK Crvena zvezda mts očekuje potpuno poštovanje propozicija koje smo zajednički izglasali na Skupštini ABA lige, a to znači da je neophodno da nam se obezbedi minimum 10 karata za menadžment kluba, kao i da utakmica protekne u sportskoj atmosferi, potpuno u skladu sa propozicijama ABA lige.

Kao klub koji nikada nije ni uveo praksu derbija bez gostujućih navijača, KK Crvena zvezda ne može da utiče na eventualnu odluku našeg rivala da li će kontigent od navedenih 1000 karata pustiti u slobodnu prodaju ili ne, za sektor koji je eventualno namenio navijačima Crvene zvezde, vodeći računa o potencijalnim bezbednosnim izazovima - navodi se na kraju saopštenja.

Video: Zvezda stotkom demolirala Igokeu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • terza1.

    15. novembar 2019 | 12:48

    Naravno da je zvezda odbila. Partizan je karte trebao da ponudi FMP-u i to samo dve, za gazdu i njegovu ženu.

  • Zivkoni

    15. novembar 2019 | 11:28

    Ne veruj latinima ni kad ti darove nose!!!!

  • GG

    15. novembar 2019 | 11:06

    Uplašili se jer posle moraju da daju bar 700karte za grobare, i boje se da ce tih 700grobara biti glasnije od 7000 gejlija

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA