Paklen doček Realovih navijača Mirotiću, vikali mu "pacove": Obezbeđenje ga branilo od novinara!

Prelazak u Barsu navijači "Kraljevskog kluba" ne praštaju svom bivšem igraču

  • 1
nikola mirotić Foto: youtube/ivan garcia

Košarkaš Nikola Mirotić naišao je na neprijateljski prijem na svom povratku u Realovu halu od letošnjeg dolaska u redove najvećeg rivala.

Navijači su ga dočekali povicima "pacove", a posebnu uvertiru pred meč su napravili  igrači "Kraljevskog kluba" koji su se, po komandi lekara ekipe, motivisali pogrdnim rečima za goste.

Mirotić je sve vreme do terena imao pratnju klupskog osoblja, koje je u jednom trenutku moralo žustrije da reaguje kada je jedan novinar želeo da uzme izjavu od zvezde gostiju. Bio je uporan u svojoj nameri, pa ga je čovek koji je očito bio zadužen za bezbednost Mirotića, odgurnuo.

Očito da Mirotić nije bio raspoložen da daje bilo kakve izjave u neprijateljskom okruženju.

Ipak, imao je poruku za navijače Reala.

- Videćemo ko će se poslednji smejati kada budem završio karijeru u Barseloni - posalo je više nego jasnu poruku košarkaš koji je pre odlaska u NBA, šest godina bio član madridskog Reala kao junior i kao jedan od oslonaca seniorskog tima.

Zbog toga je i njegov letošnji prelazak u Barsu, istina za velike pare, sve iznenadio, posebno navijače Reala, koji mu to nisu oprostili.

Halu su svakako napustili zadovoljniji od Mirotića zbog trijumfa tima Pabla Lase u evroligaškom okršaju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA