Obradović otkrio zbog čega je "besneo" i psovao igrače: Nezainteresovani su, to me nervira

Željko zamerio igračima na indolentnom pristupu u psolednjoj deonici meča u Moskvi

  • 2
Želimir Željko Obradović Foto: Marko Jovanović

Srpski trener Željko Obradović obeležio je evroligaško kolo, njegova nervoza buknula je u tajm-autu meča sa CSKA, a ceh su platili igrači Fenera koje je propisno izvređao, ispsovao tako da je cela hala mogla da ga čuje.

Nije birao reći Žoc, a nakon meča, u mirnijem tonu je objasnio zbog čega je tako reagovao.

- Ono što me najviše nervira je to što su pojedini igrači nezainteresovani. Žao mi je što to kažem, ali tako je - rekao je Obradović čiji tim, van svih očekivanja, ima tek dve pobede nakon osam utakmica.

Obradovića je posebno iznervirao ponašanje igrača u poslednjoj deonici. Tad je jednostavno "pukao" i izbacio sav bes iz sebe u lice ekipe.

- Kada završite četrvtu četvrtinu sa dva faula, šta drugo reći. Nije samo u pitanju jedan igrač. Jan Veseli, Žofri Lovernj je odsustvovao tri meseca, Điđi Datome je imao problem sa povredom letos. Ja sam trener koji nikad ne požuruje igrača koji se bori sa povredom. Zdravlje je važnije od svega. Moramo naći rešenje pod hitno - pozvao je na mobilnost najtrofejniji evropski trener.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA