≫ 

Fener negira laži o ostavci Obradovića: Verujemo u Željka, tek je na početku!

Kriza je trenutna tvrde iz Istanbula

  • 5
Želimir Željko Obradović Foto: Marko Jovanović

Košarkaški klub Fenerbahče oglasio se saopštenjem povodom tvrdnji da je trener Željko Obradović dao ostavku posle krize rezultata ovog kluba.

Feneru dobro ide u Turskoj gde ima skor 6-1, ali u Evroligi ne cvetaju ruže pošto redovni učesnik Fajnal fora prethodnih godina ima samo dve pobede i šest poraza.

Nakon što je nedavno isplivao snimak sa tajm-auta gde Obradović vređa svoje igrače, počele su da kolaju glasine o njegovom odlasku sa klupe žuto-crnih posle šest godina i jedne titule prvaka Evrope.

- Vesti o tome da je trener Obradović podneo ostavku u subotu, kako su neki mediji i društvene mreže prenele, nema veze sa istinom. Naš trener je na početku svoje dužnosti, naša uprava mu veruje i podržava ga, a tim veruje u bolje dane.

Negiramo i lažne glasine koje je izneo Ahmet Ercanlar koji je tvrdio da je naš trener odbio da se sastane sa menadžmentom i da je hteo da razgovara direktno sa predsendikom kluba u ponedeljak - navodi se u saopštenju Fenerbahčea.

Da podsetimo, Obradović je u Istanbul došao 2013. godine. Propustio je jednu sezonu nakon odlaska iz Panatinaikosa posle 13 godina na klupi atinskog velikana. Fener je u proteklih nekoliko godina konstantno jedan od favorita za šampionski pehar Evrolige, a jedinu titulu u ovom takmičenju je osvojio pre dve i po godine upravo predvođen Obradovićem.

Video: Pozdrav navijača Zvezde za Željka Obradovića ispred tunela

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 1992.

    17. novembar 2019 | 07:44

    Da neće možda i on u zvezdu? 🍭

  • Kom

    17. novembar 2019 | 14:13

    Ma da... on ne može da gubi i da mu ne ide... onda psovanje i maltretiranje igrača...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA