≫ 

Meč rešio igrač kog je Željko žestoko napao: Obradović posle pobede poslao poruku upravi kluba!

Čvrsto je poverenje u Željka

  • 0
Želimir Željko Obradović Foto: Marko Jovanović

Košarkaši Fenerbahčea pobedili su Tomaš sa 82:76 u 8. kolu turskog šampionata.

Mahmutoglu je dominirao sa 29 poena, a zanimljivo je da je upravo njega uz Datomea Obradović žestoko napao u porazu od CSKA pre nekoliko dana.

Tada su se čak pojavile spekulacije da će Obradović otići iz Fenera, što je klub odmah demantovao. Već u novoj utakmici protiv Tofaša, bila je neophodna reakcija, a Mahmutoglu je pokazao da ga je trener trgao, ubacio je pet trojki iz osam pokušaja, imao 7/11 za dva, a Duverioglu je bio pratilac sa 15 poena.

Tofaš je predvodio Filip sa 18 poena, a naš Nikola Kalinić je imao sedam poena, četiri skoka i pet asistencija za 31 minut.

Zanimljivo je da je Fener imao i +22 na početku poslednje deonice, ali je dozvolio domaćinima da ublaže poraz skoro do potpunog egala.

Bilo je primetno i da je kompletna uprava na tribinama, što je bila jasna poruka o poverenju koje Obradović uživa, iako je evroligaški start ispod očekivanja.

- Imali smo i 20 poena razlike, ali su se naši igrači na perimetru umorili, dugo su ostali na parketu. Nismo mogli da napravimo rotaciju za Slukasa, Meliha i Kalinića, Vesterman se nije osećao dobro, ali ovo je primer kako treba igrati posle loše partije u Moskvi - rekao je Obradović.

- Zahvaljujem se predsedniku, odboru direktora, bili su tu da nas podrže u teškom trenutku. Hvala im svima u ime tima, njihova podrška je vrlo važna.

Video: Vruć uvod u derbi: Grobari vređali košarkaše Crvene zvezde

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA