Mozli oduševljen derbijem: Atmosfera je bila luda, svi su pričali samo o ovome!

Sviđa mi se sve ovo, poručio Mozli

  • 5

Foto: Telegraf.rs

Košarkaš Partizana Vil Mozli kaže da je "večiti derbi" opravdao njegova očekivanja iz priča i da su crno-beli pobedili Crvenu zvezdu sa 75:72 zahvaljujući odbrani.

Pošto je tim Andree Trinkijerija u Areni bio formalni domaćin, uz Partizan su bili i njegovi navijači, pa je Mozli mogao da oseti i energiju sa tribina.

- Atmosfera je bila luda i svidelo mi se, dopalo mi se sve u vezi sa utakmicom. Od kada sam došao u ovaj klub, svi su pričali o derbiju i rivalstvu. Ovo je bila velika utakmica za sve nas i drago mi je što smo izašli kao pobednici - rekao je Mozli po završetku meča.

Naposletku je imao devet poena uz dva skoka, ali je zaslužio da mu navijači skandiraju.

- Svidelo mi se, samo sam se trudio da igram bez pardona. A kad čujem tako nešto to me tera samo da želim da igram još jače - kaže Mozli.

Upitan da prokomentariše da li je očekivao da će tako brzo početi da igra tako dobro Mozli kaže da ne prognozira takve stvari.

- Nikad ne očekujem tako nešto. Samo izađem i igram svoj stil igre, čvrsto - dodaje, a kao ključ pobede navodi dobru odbranu u prelomnim momentima meča.

- Morali smo da izađemo na teren i igramo brzo u trku, nismo smeli da spuštamo tempo utakmice, a morali smo da igramo i dobru odbranu. Taj segment igre nam je pomogao da dobijemo utakmicu - zaključio je igrač crno-belih.

Video: Čović u poslednjem napadu Zvezde nagazio aut liniju i oduševio grobare

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • visoki presing

    17. novembar 2019 | 23:42

    Kako je zalepio gista i posle zakucao. Vratio ga u Partizan tim potezom

  • Ogi

    17. novembar 2019 | 23:34

    Dobrodošli u Srbiju!

  • BB

    18. novembar 2019 | 04:51

    Otkad postadosmo tako bogati da placamo strane igrace da igraju za nase timove? Nas narod nema ni za hleb!! Zar u Srbiji nema mladih ljudi koji hoce da se bave sportom?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA