Jokić dobio srpski derbi protiv Gudurića, ali je Marko iznenadio Amere brutalnom blokadom!

Bilo je pojedinih blistavih momenata, ali su Orlovi zabeležili ipak prosečne partije

  • 2
Nikola Jokić Foto: Tanjug/AP

Košarkaši Memfisa poraženi su od Denvera sa 114:131 kao domaćini, a naši igrači nisu imali preterano zapažen učinak.

Nikola Jokić je pobedi doprineo sa devet poena, pet skokova i osam asistencija za 25 minuta, Marko Gudurić je za 22 minuta imao dva poena, tri skoka i dve asistencije, uz jedan koš iz igre iz čak devet šuteva. Gudurić je imao ukradenu loptu i jednu efektnu blokadu, koju možete pogledati ovde.

Sa druge strane, Jokić nije previše šuteva ni uzimao (4-7), ali je zato Marej "trošio" lopte za 39 poena u učinku 14-24, Milsap se nadovezao sa 23 poena, najjači aduti Memfisa bili su Džekson sa 22 i Valančijunas sa 16 poena.

Denver je počeo da gazi od završnice prvog poluvremena i išao je čak na maksimalnih +33 pri 82:115, pa je sebi mogao da dozvoli i luksuz da u laganijem ritmu odigra poslednju deonicu meča.

Za razliku od Jokića, Nikola Vučević je preuzeo glavnu ulogu u Orlandu i došao do 30 poena i 17 skokova uz šest asistencija za pobedu nad Vašingtonom, u kom je Bil bio prvi akter sa 34 poena. Orlando je tako vezao treću pobedu i popeo se do plej-of zone, kojoj neće skoro prići Voriorsi.

Nju Orleans je Golden Stejtu naneo 12. poraz u sezoni, senke nekadašnjih šampiona imaju samo dve pobede, a za to su sada bili zaslužni Redik sa 26 poena i Holidej sa 22. Lejkersi su preuzeli glavnu ulogu od Voriorsa na zapadu, vezali su četvrtu pobedu na 1. su mestu sa 11-2, sada je pala Atlanta uz 33 poena, 12 asistencija i sedam skokova Džejmsa, Jang mu je parirao sa 31 poenom.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Video: Filip Čović upropastio Zvezdi šansu da u finišu pobedi Partizan

(Telegraf.rs

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Abc

    18. novembar 2019 | 09:40

    Jokic je odlican igrac ali previse je pasivan, kao da se plasi da napada, u odbrani je slab, previse faulova pravi i to ga cesto kosta dobrih partija. Mislim da bi trebao u napadu da bude mnogo agresivniji i da poradi na tome da malo smanji te faulove, bar sam ja stekao takav utisak, mozda i gresim.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA