≫ 

Umesto u Partizan, vrhunsko NBA pojačanje stiglo u Budućnost!

Šon Kilpatrik je novi igrač podgoričkog tima

  • 7
Šon Kilpatrik Foto: Guliver/Abbie Parr/Getty Images

Iako je bilo priče da bi iskusni američki bek Šon Kilpatrik mogao da pojača Partizan, on je postao novi igrač ekipe Budućnost Voli.

Nedavno je na društvenim mrežama osvanuo tvit Kilpatrika, koji je poručio da je spreman da zaigra za Partizan, ali je na kraju završio u Podgorici.

Vicešampion ABA lige poželeo je dobrodošlicu bivšem igraču Minesote, Denvera, Bruklina, Milvokija, LA Klipersa i Čikago Bulsa.

 
 
 
View this post on Instagram
Iskusni američki bek, Šon Kilpatrik novi je igrač ekipe Budućnost Voli. Kilpatrik je koledž košarku igrao u Sinsinatiju, nakon čega igra NBA G ligu za Santa Kruz Warriorse, razvojni tim Golden State Warriorsa. Nakon toga, Kilpatrik kratko boravi i u Minesoti. Posle epizode u Timberwolvsima, seli se na istočnu obalu gdje sjajne brojke bilježi u Delaware 87erisma što je svakako bila i preporuka za nove NBA angažmane u Denveru i Bruklinu čiji je dres nosio tri sezone. Za tim sa istoka, Šon Kilpatrk je upisao 109 nastupa, a u Netsima je prosječno bilježio 12 poena, 4 skoka i 2 asistencije po meču. Nakon sjajne tri sezone u Bruklinu, Kilapatrik je nastupao i za Milvoki, Los Anđeles Kliperse i Čikago. Prvo inostrani angažman, Šon Kilpatrk je imao u ekipi Panatinaikosa iz Atine sa kojim je osvojio grčki šampionat i Kup. Visok je 193cm i igra na poziciji beka. 🔵⚪ #ajmoplavobijeliA post shared by KK Budućnost VOLI (@buducnostvoli) on

Kilpatrik je visok 193 cm i igra a poziciji beka. Prvi inostrani angažman imao je u ekipi Panatinaikosa u Atini, sa kojim je osvojio titulu i Kup.

Pojedini navijači Partizana pravili su na Jutjubu kompilaciju poteza Šona Kilpatrika iz naslove "dobro došao u Partizan". Međutim, Grobari će biti u prilici da ga gledaju samo kada Budućnost bude igrala protiv crno-belih.

Video: Da li je Gavrilović zasmetao Pejdžu u poslednjem napadu Partizana?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    18. novembar 2019 | 13:23

    Ovog sam gledao dok je igrao za Cikago i Pao, pojma nema, gori suter od Jaramaza..

  • Ove

    18. novembar 2019 | 18:54

    Godine osvaja Buducnost Aba ligu, jos se pojacavaju, dovode dobrog centra iz Francuske takodje. Ne znam sta se fmp2 brine, oni ni medju 4 nece biti.

  • Hahaha

    18. novembar 2019 | 12:40

    Crno im se piše

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA